Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bence dene şansını,ne bilem bu aralar sırılsıklam aşıgım ve aşırı mutluyum, o nedenle herkese aşkı deneyin hesabındayım =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ben çıkamamıştım... Şuan da düşünüyorum da, iyi ki çıkmamışım.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Andy, 22 Ocak 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Ben çıkamamıştım... Şuan da düşünüyorum da, iyi ki çıkmamışım. bencede kimseyle cıkma kızı allah korusun kenıde asık edrsın sonra bı daha yakandan dusmez(cunlu ben yasadım da bılıom :lol:) ama cıkcaksanda kasar bi kızla cık[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kız mı geldi sana teklif etti? eger durum bööleyse tmm eyvallah çık kızla. kendi kaşınmış dersin vicdan azabı "fazla" çekmessin. eger sen çıkma teklif ettiysen, e ayıp be abi![signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 birşey hissetmediğiniz kızla çıkıp kıza karşı birşey hissedenlerin önünü kesmek[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar