WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben aldım 1 tane 8.1 pro daha denemedim ama bakalım 2-3 aya kullanınca yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 şimdi burdan aldığımız keyleri windows 10'a upg edebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 cracklileri de edebiliyorsun diyorlardı - 1 sene galiba unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Editor said: Company said: Mesajlarınız için teşekkürler. @ShadowFax Herkese farklı ürün anahtarı veriyorum. Bunu kanıtlayamam. Güven kazanmam gerekli, bu yüzden ilk satışlarımda mümkün olduğunca indirim yapacağım. @SenariouS DreamSpark'tan almıyorum. Ayrıca ürün anahtarları retail'dir, OEM, volume vs. değildir. Retail dedi ya asfkjashfjsa Retail ha ? puhaha git DH de kekle milleti safşlsakfl Retail'in anlamı sadece kutulu satılan versiyon demek değil. Digital keylerin lisans tipi oem , retail , Volume MAK vs olabiliyor.OEM keyler ile pc'de anakart veya işlemci değiştirdikten sonra tekrar aktivasyon yapamıyorsun.(anca telefon vs ile yeni bir key alıyorsun).Retail keylerde böyle bir sıkıntı yok ,belli bir limiti var tabi 10 civarı birşey olması lazım.Ardından telefon ile aktivasyona geçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar