Way Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 arkadaslar gecen gun google da bisi ararken b siteye girdim winupdate... diye bi trojan girdi bilgisayarima norton hemen buldu ama silemedi sanırım sora bilgisayari full scan ettim norton antivirus le bisi bulamadı norton silmis midir?norton internet security ve antivirus orjinal olarak var bence genelde herseyi siliyodu ama bunda silemedi sanki ne yapabilirim full scan de bisi bulamadı ama ne biliyim kırmızı bi uyari da trojan horse yazınca biraz korktum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 norton devri geçti çoktan.Bilgisayarı çökertmek için birebir nörton.Virüsü buluyo diyo virüs war sil diom.System dosyalarını fln silio.Bi işe de yaramıo acayip de kasış bişey.Bu konuda bi programı tek geçerim: www.bitdefender.com alın size adam gbi program eğer çözemessen özel mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar