4dv3nt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 iki gündür uğraşıyorum bir türlü beceremedim. eskiden direk turksatın verdiği modem üzerinden port forwarding yapıp evdeki sunucuma ulaşabiliyordum. şimdi araya asus rt-ac87u marka router koydum. kablo modemi bridge moda çevirdim ipyi routere aktarsın diye routerdan gerekli portları yönlendirdim. evdeki ağa bağlıyken external ip'yi yazarak girebiliyorum benim servera ama dışarıdan aynı ipyi yazınca giremiyorum. valla çözene bakırköy bölgesi civarında dürüm malbuş bira ısmarilcam söz bide router üzerinden vpn e bağlanıyorum bu arada onu yazmamısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Router ustunden VPN'e bagliyken external IP'yi mi yaziyosun ? Yoksa VPN olayi disardan baglanmaya calismanla alakasiz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 VPN varsa ve vpn nat ise baglanti yapamassin teamviewer anca senin isini gorur Tabi cabukvpn olsaydi kullandigin vpn natsiz baglanti kurabilirdin... Ha kendi vpn serverin ise o portta ayarlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar