ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kadıköyde carrefour u kullanıyorum mesela :) Taksimi pek bilmiyorum bildiğiniz bir yer var mıdır böyle? Veya ucuzundan bir otoparkta olabilir aslında? Ama taksimde otopark ücretleri uçuyor genelde. Harbiye orduevi var aslında ama oraya da azıcık bile sakal olsa malesef giremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: ColdShadow, 23 Ocak 2005 11:08 tarihinde demiş ki: Kadıköyde carrefour u kullanıyorum mesela :) öha! bence modada bir yere parket, daha yakın. o kadar yol yürünmez. her zaman ara sokaklar en iyi park yerleridir. dikkat edilmesi gereken 2 kriter 1. çekici girememeli 2. siz parkettikten sonra arabalar geçebilmeli.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hem beleş hem güvenli bi yer olabilirmi yaw çok şey istiyosun valla[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Güvenli derken çekilme tehlikesi olmaması açısından diyorum. Kadıköy carrefour gibi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bence en iyisi S cafenin yanındaki otoparkı kullan... En güvenlisi fazla da diil diye biliyorum;bi dahaki park ettiğimizde arkadaşa sorim :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? [Bu mesaj SFX tarafından 23 Ocak 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 vay jankat araba yapmışız .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 alman konsolosluğun arkasında sokaklara dal.gümüşsuyu idealdir.caddeye fazl yakın olmaz ama zira derhal yanında biri bitiyor parkederken.içerlere gir.tek yön yazan yerler en idealleri..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar