Respectful Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/305986.asp?0m=-13b Bu filmlerden birine veya birkaçına giden olursa, film hakkındaki görüşlerinden yararlanmak isterim. bu hafta filme gidecem ama hangisine gideyim bilemiyorum. izleyen birinin klawyesinden film hakkındaki görüşlerini almak işime yarayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Acacia güzele benziyor gelsede buraya gitsek [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ocak 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Acacia'ya gittim we çok beğendim. Korku filmini sewen herkes gitmeli[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 4 yeni film gösterimde 2004 Yabancı Dilde En İyi Film Dalında Oscar Adayı; Alacakaranlık Samurayı;; Yunan sinema adamı Theo Angelopoulos'tan; Ağlayan Çayır; Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Erbilli; Hırsız Var! ve Kore'den; Akasya. Japon Sinemasının en farklı ve gerçekçi samuray filmlerinden biri Alacakaranlık Samurayı , Yunanların dev yönetmeni Angelopoulos'tan bir üçlemenin ilk filmi Ağlayan Çayır , yönetmen Oğuzhan Tercan'dan bir Türk işi ekşın; Hırsız Var! ve haftanın tek gerilim/korku filmi Akasya[signature][hline]New school rap ya da old school rap From CEza with the flow microphone yo Fundomenthal, RESPECT gerek bana Rapim perfect!!! [Bu mesaj Respectful tarafından 23 Ocak 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Alacakaranlık Samurayı'nı çok merak ediyorum, fırsat bulursam gidilesi bir film..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hırsız var'ı merak ediyorum ilk defa türk işi ekşın izliyicez valla[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar