djhell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Sellam millet :)Burası süper biyermiş yahu![hline]Gazete almaya gittiğim adama; "Bi Sabah, bi Akşam, bi Posta versene…" dedim. Dayak yeyip geldim. Meğer iş yerinde kabul etmiyormuş :) Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 u nubi?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hoşgeldin sen slay e bakma gaydir o :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 lol mortisle ii anılarımız war puah[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
djhell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Yok be ne aldırcam,yazık eğlencek birini bulamamış eğlensin :-P[hline]Gazete almaya gittiğim adama; "Bi Sabah, bi Akşam, bi Posta versene…" dedim. Dayak yeyip geldim. Meğer iş yerinde kabul etmiyormuş :) Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hmm... bakma bana böyle sen ben çok ciddi olabilirim bazen.. yazık lafını sewmedim mesela..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
djhell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Kavga etmeyelim ilk gunden tamam sevmediysen sevmedin :)[hline]Gazete almaya gittiğim adama; "Bi Sabah, bi Akşam, bi Posta versene…" dedim. Dayak yeyip geldim. Meğer iş yerinde kabul etmiyormuş :) Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 senin ilk günün banane.. sewmediysem sewmedim diil az daha sewiyeli ol daha samimiyetimiz yok..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 şu imzamdaki G ye tıkla affediim eheh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bırak sly abisi öörenir yakında...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.