Aravil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar bu Infinitinin jeeplerini(Fx) yollarda görüyoruzda ben hiç G35 coupesini görmedim acaba Türkiyede varmıdır bu G35 coupe?(görünüş fln çok güzel yani beyendim sitesindede war merak ettim Türkiyede de warmı diye) Burdan üstte G cuopeye tıklayarak detayları görebilirsiniz[signature][hline]Karanlıkta Kaldığın Zaman İlk Gördüğün Işığa Doğru İlerleme....
Aravil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Özelliklerine bakmadım pek fikrim yokda neden almıyorlar uğraşmadıkları içinmi getirmekle yoksa kötümü yani bi coupe için?[signature][hline]Karanlıkta Kaldığın Zaman İlk Gördüğün Işığa Doğru İlerleme....
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tanınmış marka deil ben bu markayı ilkdefa nfsu2 de duymuştum:D[signature][hline]
Aravil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evt pek tanınmış değil türkiyede fx jeepleriyle tanınıyo yavaş yavaş:)[signature][hline]Karanlıkta Kaldığın Zaman İlk Gördüğün Işığa Doğru İlerleme....
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ehuh siz tanımamışsınız :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Valla nissan 350z nin aynısı bu[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 infinity tanınmış marka değillll ehehehehehehe :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 infinity nissan'ın bişeyiydi zaten de neyiydi? birleşik devletlerdeki markasımıydı neydi.. honda/acura nissan/infiniti daha bi kaç markanın da böyle bi bağlantılı durumları var da tam bilmiyorum nedir ne değildir.. bi bilen ışık tutuversin.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Saol bilgi için Boccob bizde araba dan anlıyoruz diye geçiniyoruz. Daha yan markalarını bilmiyormuşum :)[signature][hline]...Techno Cocaine...
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 heh şimdi oturdu. eyvallah boccob[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 boccob vauxhall neyin nesi ? eheh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ford- lincoln emin msn?[signature][hline]Resistance is futile
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 opel - vauxhall[signature][hline]Resistance is futile
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lexus toyatanınmı???[signature][hline]
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 opel vauxhall ilişkisibiraz daha farklıydı sanırım. lexus toyota olması lazım sanırım evet. bu değişik isimler genelde asyalı üreticilerin amerikan pazarındaki stratejileriyle alakalı bişilerdi.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tuzak soru : steinnmetz-opel ilişkisi aşagıdakilerden hangisidir? :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 opel steinmetz bmw hirschmann mercedes lorinser bunlar üretici, modifiyeci ilişkisi.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 opel- vauxhall de araba tamamen aynı sadece marka farklı[signature][hline]Resistance is futile
Öne çıkan mesajlar