Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ong-bak


arcane

Öne çıkan mesajlar

http://www.imdb.com/title/tt0368909/


basit konusu ve vasat oyunculara rağmen atmosferin iyi olması ve süperdüper dövüş/aksiyon sahneleriyle tatmin edici.peki kimi tatmin eder? jackie chan, bruce lee ye doyamamış kişileri.

konusu gayet basit: dindar köylülerin tanrılarının heykelinin başı çalınır ve bu durum köylüler tarafından felaket haberi olarak algılanır.köyün gençlerinden, aynı zamanda monk adayı olan Boonting, köy yaşlıları tarafından görevlendirilir ve heykeli geri getirmek için şehire yol alır.

başroldeki Phanom Yeerum (aktör adıyla Tony Jaa) isimli taylandlı şahıs bence bruce lee nin şiddeti ile jackie chan in çevikliğini birleştirmiş.ninja gibi bi adam baya da genç sanırım.geleceğin dövüş filmi kralı kesinlikle.

mükemmel bi vurdu kırdı şöleni.sırf bu adamın yeteneğini görmek için izlenir, vurdu kırdı sevenlere şiddetle tavsiye olunur.

film taylandça, alt yazısını extratitles.to da bulabilirsiniz.

bi de ekstra resim koyayım filmden değil ancak anladığım kadarıyla film tanıtımından:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
ilk defa gerçek muay thai izleyebildim :) öyle dirsek yasak, kafa yasak, şu yasak bu yasak olan maçlar gibi degildi

hele sonda o elemanla kavga ederken vurdugu dirsekler oha dedirtti[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...