Zed Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 yeni imzam nası? oluyo mu acaba? hergün deişçek bu, hergün cehennemdeki hava durumunu benden öğrenebilceksiniz yani. [Bu mesaj Zed tarafından 10 Ocak 2002 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 olmadı bi daha deniyim bakalım... html kaldırılmış haberim yok.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2002 çok kücükmüş :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2002 hot hot hot daha iyiydi ve biraz küçült Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 11, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2002 küçültme gibi bi şansım yok malesef. resim alakasız bi serverda ve imzaya html kodları koyamıyoruz, dolayısıyla küçültemiyorum, bu yüzden de imzama koymadım zaten.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Hergün değişiyormu yani ?Değişiyorsa süper valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 hergün değişiyo. güzelliği orda zaten. ama çok büyük olduğu için koyamıyorum işte.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Aslında boyu azcık uzun o kadar sorun değil ? 14kb sanırım ? Bence süper biçimde büyük değil. Ama süper bişi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 ben de deniim bari burda.. basit oldu ama olsun ehuhu[hline]...£ùcïFéR[Bu mesaj AcheroN tarafından 22 Ocak 2002 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 *alaka gösterir* Not: Luci nin imza süpermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 lol luci'nin imza 96-97 yillarinda web sitesi yapmak isteyen hevesli genclerin kullandigi imajlardan biriydi. itiraf ediyorum bunlardan ikisi de karakedi ile bendik heuehuehue. hzair backgroundlar, animated gifler filan olan siteler vardi, ordan alip kullanirdik bole dandik seyleri. luci lol alinma tamam mi heuehuehue.[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 ;)[hline] :| CS 7.1'i çok özledim! :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 alındım walla yani ne yalan söliim :-P yaw ben daha gencim idare edin artık (size yaşlısınız demiyorum tabii ki ;-) ) atlatıcam zmnla bu dewreleri daha olgun imzalar bulcam kendime ehuhu :-P [edit=yazım hatası ehu] [Bu mesaj AcheroN tarafından 14 Ocak 2002 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 lol bide donen kurukafa vardır hatırladıgım soora kucuk kucuk butonlar vardı bisuru cesit cesit under construction tabelaları vardı heryer under const. oldugu icin cok lazım oluyodu onlara o donemlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2002 kehkeh bende ihtiyacı olan varsa böyle 100 e yakın gif var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Ocak 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2002 - [Bu mesaj Ooofof tarafından 18 Ocak 2002 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 forum kodlarına tıklayarak ulaşabilirisiniz. NOT: hepsi olmasada çoğu burada da çalışıyor [hline]Cogito Ergo Sum. [Bu mesaj Sarevok tarafından 19 Ocak 2002 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 imzalarinizi kucuk boy fontla yazsaniz negzel olur benimkisi gibin mesela. na bu small + bold yukardaki gibi yazmak icin kod: na bu small + bold aha bu da sadece small yukardaki gibi yazmak icin kod: aha bu da sadece small bu hem link verio hem small hem bold yukardaki gibi yazmak icin kod: bu hem link verio hem small hem bold <> buyuktur kucuktur isaretleri, [] koseli parantezle replace edilicek tabe kodunu yazarkene [hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly [Bu mesaj Athenax tarafından 19 Ocak 2002 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2002 benimki gibin demi[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayabusa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2002 hmzz[hline]Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayabusa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2002 deneme[hline]Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2002 [font color=red]cici Lasatami[/font] forum kişisi Lasatami [font face=Arial]brova vallahi Lasatami[/font] Sen ne müthiş bir insansın Lasatami Olmuyo işte Zed [Bu mesaj Lasatami_Kantare tarafından 21 Ocak 2002 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 cici Zed form kişisi Zed brova vallahi Zed oluyo mu ne?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Zed bu imza baya hoş her gün gelip bakıyorum cehennemde havalar nasıl diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar