Soris Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Selamlar. Wow iyice sıktı beni. Ondan satmak istiyorum. 2 tane feral druid var. Resto yapmak isterseniz troll de cap daha çok. Gerçi Night elf ile de yapabilirsiniz. Ama onda conquest cap troll kadar fazla değil. Feral druid oynamak isteyenler için iyi bir acc. http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Pashupati/ http://eu.battle.net/wow/en/character/dragonmaw/Pashupati/ Acc 12 Temmuz a kadar açık. Night elf de gold vardı onla işte 2 ay oyun süresi aldım. 500 gold u kalmış. Troll de de 31k gold kalmış. Heirloom ları filan yok sadece leather melee heirloomları var. Düşündüğüm fiyat 200 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 koy dursun ya,wow dan vazgeçirlirmi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 "bu 200 se, bizim hesaplar kimbilir kaça"cılar daha gelmemiş, şu ara sattın sattın yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Aynen haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 İlgilenen pek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Abi hakikaten insanların hesabı bundan çok üst düzeyde. Yeni alacaklar için teşvik edici birşey yok. 2 tane ortalama altı 100 karakter var. Gold yok. Heirloom yok. Sıfırdan alsa 150 TL aşağısına geliyor 1 ay beleş ile birlikte. 100 TL ye satarsan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Doğrudur piyasayı pek bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Yani insanlar güvenlik açısından çok cazip olmadıkça talep etmiyor 2. el account ları. Çok rahat geri çalınabiliyor. Geri almak için tırmalaman lazım epey. Yok nüfus fotokopisi, ilk cd key , gizli soru vs. Belki de alamazsın bile bunlara rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Evet eskisi gibi değil sanırım. O zaman dursun bir köşede. Zaten 3 aydır filan aktif oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Satıldı. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar