Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 denetim masasından internet ayrlarına gidiğimde giriş sayfamı deiştiremiorum.boş kullan veya deiştirin üzerine tıklanmıo msn .com olarak kaldı boş kullanmaıorum sorun nedir acaba?pls yardım (spyware gibi sorunlar yok makinada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 neden denetim masasından uğraşıyorsun internet explorer ı açıp yukarıdan options dan değiştirmeyi dene bence[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 regedit hanahtar_lokal_makine/yazılım/mikrosoft/büyükağ gezgini/ yerinde main kalasöründe var orda başlangıç sayfasını değiştirebilirsin[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 spyware değil msn 7.0 kurunca oldu bana basta install ederken msn açılış sayfam yap demıcen sonra rehın alıyor deaktif oluyor değiştiremıyorsun regedit çözüm tek :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar