Gursu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar Yenı Bir Pc Aldım Birde Hyundai Monitor Q770 Ama Web Sayfası Acınca Monitorle Masa Üstü Arasındakı siyah yer FArkı coğalıor nasıl anlatsam ekran yana kayıyor ayarı yapıorum bu sefer masa üstünde kotu gozukuor web sıtesı acınca tam oturuor sayfa gene duzeltıom bu sefer oyunlarda kotu we masaüstünde güzelken web sayfası acınca tam boyut yapınca neden Anlamıorum pc denmı wındıows home kullanıorum ama pro kullanan bır arkımdada bole neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 çözünürlükle alakalı. sen çözünürlüğü 1280 e 1024 yaparsan ekrana oturur ama 1280 e 978 miydi ne onu yaparsan bi kısmı daralır. ekran moduna göre çözünürlük seçmelisin.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Abi Ama Ben O Cozunurlukte kullanmak ıstemıorumkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ayrıca Dedıgınle Alakası Yok Ne Yapsam Gene Ole Oluor Senın dedıgın ayardada ole oluor [Bu mesaj Gursu tarafından 21 Ocak 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 1280x... de kullanman zaten senin eski alıstıgın sekildir aslında sırf degisen ekranın buyuklugundan daolyı kazandıgın alandır.1024 de kullanırsan eger ki bu da sanki 800x600 gibi kullanman gibi olacaktır.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence bilen birini çağır ya da hyundai yi ara söle derdini...başka çözümü yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu aralar monitorlerle icli disli oldum iyice. 1-Monitorun yaninda speaker yada kablomodem varsa uzaklastir 2-Monitorun fisini toprakli prizde kullan.3lu prizlere takmamaya calis. 3-Soguk su ic bozuk bi monitor almissin 3. secenek icin servis cagirma aldigin yeri ara de kardesim ben para verdim buna ikinci gunu servisemi yollucam diyip iicene bi bagir.ben bu sekilde 5 tane monitor degistirdim ve suan monitorsuz kaldim.Pazertesi gunu maraton basliyo baska bi yerden monitor alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar