Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acıyı Hissetmiyor

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
İngiltere'de yaşayan Ben Whittaker isimli erkek çocuğu acıyı hissetmediği için ne kadar kötü yaralanırsa yaralansın hiçbir tepki vermiyor.
Henüz 17 aylık olan Ben'in acıya bağışıklığı olmasının sebebi ise nadir görülen bir genetik hastalık. Küçük çocuğun rahatsızlığı ilk kez sıcak bir şeyi eline alıp parmaklarını su topladığında farkedilmiş. Beyninin acı hissini aldılayamadığı saptanan çocuk o günden beri dişlerinden birini koparmış, topuğunu kırmış ve kafasını çok şiddetli bir şekilde çarpmış. Bu yüzden anne ve babası sürekli tetikte. Dünyamızda sadece 32 kişide görülen bu hastalık, ülkemizde 1 kişide var.

Hürriyet'te okudum bugün. Valla bu genetik biilimi ilerler de bu geni çözebilirse ABD, alın size acıyı duymayan ve ölene kadar savaşan askerler :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede de var böle bi olay
daha öncede okumuştum çocuk göslerini fln çıkarmaya kalkıyomuş parmaklarını kanatana kadar ısırıyomuş çok fena aslında çocukluk zamanı atlatılsa ilerde güzel şeyler için kullanılabilir :P[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
onune gelen pamela direk sux yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 22 Ocak 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
Kesin "üretmişlerdir" Amerikalılar onu =)

amerikalılar bunun üzerinde arastırma yapıp büyük bir savas sırasında askerlerine de aynı şeyi yapabilirler o zaman kimse ölmekten korkmaz kısacası türk ordusuna az da olsa benzer :-P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
Sosyal ağlarda paylaş

Yalan haber bence

17 Aylık bebek dişini nezaman çıkardı da dişini nasıl koparıyo?
Dünyada sadece 2 kişide olan hastalığın birinin TR de olma olasılığı nedir?
Ya bundan dünyada 2 den çok daha fazla vardır.
Yada bu haber kolpadır

Ha tabiki acıyı hissetmeyen insan olabilir bu ayrı konu ben haberi kastediyorum. Gerçekten böyle birşey yapılırsa ozaman terör alır başını gider heralde[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

3 aylıkken dişi çıkan komşum var.
6. aydan itibaren dişler çıkabilir tamamen sağlıklı bir şekilde.

Bir de, çocuğun resmi falan var[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 22 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
dünyamızda 32 kişide olucak o penth yanlış yazmış
bkz. hürriyetin arka sayfası

3 e basılmamış, hemen düzeltiyorum =[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 22 Ocak 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
ohooo beyler siz yenimi duyuyonuz bunu ROCKY kaç yıl önce keşfetti bu geni kendi üstünde ...

*!ACI YOK ROCKY ACI YOK*

onu karıstırma insan degil o

"he is like piece of iron"[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 22 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki:

vay be avrupalı penth!
3 aylık çocuğu, komşusu yaptı, komşunun çocuğu demedi ;)[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 22 Ocak 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 22 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki:

vay be avrupalı penth!
3 aylık çocuğu, komşusu yaptı, komşunun çocuğu demedi ;)

belki yaşıtıdır da ilk dişi 3 aylıkken çıkmıştır[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...