Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: İngiltere'de yaşayan Ben Whittaker isimli erkek çocuğu acıyı hissetmediği için ne kadar kötü yaralanırsa yaralansın hiçbir tepki vermiyor. Henüz 17 aylık olan Ben'in acıya bağışıklığı olmasının sebebi ise nadir görülen bir genetik hastalık. Küçük çocuğun rahatsızlığı ilk kez sıcak bir şeyi eline alıp parmaklarını su topladığında farkedilmiş. Beyninin acı hissini aldılayamadığı saptanan çocuk o günden beri dişlerinden birini koparmış, topuğunu kırmış ve kafasını çok şiddetli bir şekilde çarpmış. Bu yüzden anne ve babası sürekli tetikte. Dünyamızda sadece 32 kişide görülen bu hastalık, ülkemizde 1 kişide var. Hürriyet'te okudum bugün. Valla bu genetik biilimi ilerler de bu geni çözebilirse ABD, alın size acıyı duymayan ve ölene kadar savaşan askerler :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hass 2![signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Çok kötü bişey ya öyle yaşanmaz. daha önce okumuştum ben bunu 2 sene önce falan. ozamanda düşünmüş üzülmüştüm.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kesin "üretmişlerdir" Amerikalılar onu =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Türkiyede de var böle bi olay daha öncede okumuştum çocuk göslerini fln çıkarmaya kalkıyomuş parmaklarını kanatana kadar ısırıyomuş çok fena aslında çocukluk zamanı atlatılsa ilerde güzel şeyler için kullanılabilir :P[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bunla ilgili jetlee nin filmi vardı. sinir hucreleri alınan askeri tim vs gibi biseydi.aman tanrım neler oluo bize bole[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Spidee, 22 Ocak 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Kesin "üretmişlerdir" Amerikalılar onu =) amerikalılar bunun üzerinde arastırma yapıp büyük bir savas sırasında askerlerine de aynı şeyi yapabilirler o zaman kimse ölmekten korkmaz kısacası türk ordusuna az da olsa benzer :-P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bende okumuştum...eğer bulunursa cok kötü şeyler olur :([signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yalan haber bence 17 Aylık bebek dişini nezaman çıkardı da dişini nasıl koparıyo? Dünyada sadece 2 kişide olan hastalığın birinin TR de olma olasılığı nedir? Ya bundan dünyada 2 den çok daha fazla vardır. Yada bu haber kolpadır Ha tabiki acıyı hissetmeyen insan olabilir bu ayrı konu ben haberi kastediyorum. Gerçekten böyle birşey yapılırsa ozaman terör alır başını gider heralde[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 17 aylık bebekte diş olmaz mı ?!? Ayrıca neden Türkiye'de olmasın ki bunlardan biri =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ohooo beyler siz yenimi duyuyonuz bunu ROCKY kaç yıl önce keşfetti bu geni kendi üstünde ... *!ACI YOK ROCKY ACI YOK*[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 dünyamızda 32 kişide olucak o penth yanlış yazmış bkz. hürriyetin arka sayfası[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 3 aylıkken dişi çıkan komşum var. 6. aydan itibaren dişler çıkabilir tamamen sağlıklı bir şekilde. Bir de, çocuğun resmi falan var[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Obscura, 22 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki: dünyamızda 32 kişide olucak o penth yanlış yazmış bkz. hürriyetin arka sayfası 3 e basılmamış, hemen düzeltiyorum =[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 22 Ocak 2005 13:35 tarihinde demiş ki: ohooo beyler siz yenimi duyuyonuz bunu ROCKY kaç yıl önce keşfetti bu geni kendi üstünde ... *!ACI YOK ROCKY ACI YOK* onu karıstırma insan degil o "he is like piece of iron"[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence çok zararlı bir şey doping gibi. yorulduğunu hissetmiyorsun sonra çatlıyorsun.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 17 aylık bebeğin 20lik dişleri bile çıkmıştır abi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki: 3 aylıkken dişi çıkan komşum var. vay be avrupalı penth! 3 aylık çocuğu, komşusu yaptı, komşunun çocuğu demedi ;)[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: nedanko, 22 Ocak 2005 13:38 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 22 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki: 3 aylıkken dişi çıkan komşum var. vay be avrupalı penth! 3 aylık çocuğu, komşusu yaptı, komşunun çocuğu demedi ;) belki yaşıtıdır da ilk dişi 3 aylıkken çıkmıştır[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hah tabe lem![signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 oha,çocuk direk yokedici olur ilerde[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 türkiyedeki bacagını kırıp gelmişti eve. acı duymak vicudun alarm sistemidir yararlı bişeydir yanicime. en kötü hastalıklardan buda[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Direk "tinerci mode on" olmuş :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu geni bulup insanlar üzerinde kullansalar pek 1 etki olmaz bence. Yani sen 1 adamı taradığın zaman aci hissetse ne olur hissetmese ne olur ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar