felixxx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Evet yelkenli meraklılarına hitap edecek satılık bi puzzle var elimde. Set 1000 parçadan oluşmakta. Educa marka. Kutu içine yapıştırıcısı dahil. Ben puzzle'ın sadece pakedini açıp baktım. Yazın yaparım hevesiyle almıştım ama sonra igilenmedim. İşte resmi bu : http://www.puzzlenet.de/images/puzzle-e/E-12011-g.jpg Yanlız bu puzzle'ı İzmir'de oturduğum için izmirden alıcılar bekliyorum..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Tam Resmi :[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sarı - kırmızı kral durmuş[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein [Bu mesaj uncla tarafından 23 Ocak 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar