Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Eveeet pati Bale ekibini kurmuş bulunmaktayım. Çok sevdiğim bi arkadaşımla konuşurken aklıma geldi bende böyle bişey yapayım dedim :-) Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum,çok yakında kemikıl'ın teknik desteğiylede bişeyler yapıcam :D Ps:Bune lan diyenler imzaya dikkatli bi bakış atın :D Ps2:Çok pardon,bale ekibi yerine halay yazmışım dalgınlık işte.. [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/____/____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Ocak 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abi şu bale yi niye koydunuz aklıma hep o kız geliyo ya ühüü :( hayırlı olsun :([signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kötümü olmuş? Uğraştım 15-20 dk valla değdi ama hoş oldu ha :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/____/____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Ocak 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 boş işlerle uğraşmayın :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok hoş olmuş da [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] bu bana eski bişiyi hatırlattı sen bak takılmana[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ee.. sanki kurmuştun bunu önceden?[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hani boyle kar lapa kar dedigimiz bi kar yagarya boyle biraz sulucana. birikince soyle eldivenle bi tutam alırız hemencik süper top seklini alır az sıkınca sertlesir yusyuvarlak olur sonra hedefe dogru bi savururuz tam 12 cunku ele iyi oturur. iste bu topicide ben o yagan kara benzettim süper kar topu olan kara.soyle alıcaksın bu topici hemen süper bi sekilde garbage a yollicaksın tam 12 den elede iyi oturur.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 halay ekibi kurdunda hangi yöre?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok o halay ekibiydi :) hatta bak şu; _o_ _o_ _o_ _o_/ ...|.....|.....|.....|... ._/__/__/_ _/_ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Çukulatalı Korax bunuda yeniden düzenledim[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Ocak 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Mandooo, 17 Ocak 2005 03:07 tarihinde demiş ki: halay ekibi kurdunda hangi yöre? biz her yöreden oynuyoruz valla troj ve fedaykin onuruna kuruldu o ekip :D Fistan sen bi topic'i beğensen ben uzaya çıkan ilk türk olurdum heralde :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 daha once kurmamismiydin ya :)[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Dorukcum kardeşim takma kafana bunları. Boşver ;) boşvermezsen geçmez bu hayat.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Alllah yanlış yazmışım ya,bale ekibi olacaktı o. Halay ekibi yazmışım dalgınlık işte.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yazık o 15-20 dakkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ilginç şeylerle uğraşıyosunuz valla[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tamam bale olmuş :)), pardon.. üyeler kimler? ya da kimi bekliyorsun? kim gelmezse darılırsın, kırılırsın ? :P[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ahhhh canım çukulatammmmmmmmmmmmmmm çok şekerrr olmuş bu ekip de ben bu kadar teknik çalışamam : pppppppp ZaYTEEEEENN ine kuğu gölüde yaparmış çok uğraşmısın çok emek vermişsin biz ciddiiciddii bu sene kuğu gölü yapıyrz burada :)) hadi öptüm çukulatalı koraxxxxımm [Bu mesaj Sophie tarafından 17 Ocak 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sophie tarafından 17 Ocak 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sophie tarafından 17 Ocak 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: mayfer, 17 Ocak 2005 03:20 tarihinde demiş ki: yazık o 15-20 dakkaya neden ya ben ASCII ile bişeyler yapmayı seviyorum. Tatlı görünüyo :) [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Ocak 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: odchu, 17 Ocak 2005 03:22 tarihinde demiş ki: tamam bale olmuş :)), pardon.. üyeler kimler? ya da kimi bekliyorsun? kim gelmezse darılırsın, kırılırsın ? :P Valla üyelerin birini sakallı yapabilseydim,kucağınada bi bass verebilseydim horace olurdu :D Chemical vaaar,sonra faust var,llama vaar,pascal vaar ben varım Şu atlayanlardan biri athea biride emaleth olsamı diyorum :D Kapımız herkese açık,gelmek istemeyene kırılmayız darılmayız :) [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Ocak 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şu sağdan 2. baya kaptırmış anlaşılan kim o leylek bacaklı bakim :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Sophie, 17 Ocak 2005 03:24 tarihinde demiş ki: ahhhh canım çukulatammmmmmmmmmmmmmm çok şekerrr olmuş bu ekip de ben bu kadar teknik çalışamam : ppppppppppppppppppppppppppppppppppppp zeytinine kuğu gölüde yaparmış çok uğraşmısın çok emek vermişsin biz ciddiiciddii bu sene kuğu gölü yapıyrz burada :)) hadi öptüm çukulatalı koraxxxx [Bu mesaj Sophie tarafından 17 Ocak 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Canım ne demek,sen iste ben oraya opera sahnesi yapayım ASCII'dan zeytinime :D [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Ocak 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: -DoruK-, 17 Ocak 2005 03:32 tarihinde demiş ki: şu sağdan 2. baya kaptırmış anlaşılan kim o leylek bacaklı bakim :) Elbette emaleth,terliğinide çizebilseydim keşke :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Süper olmuşya :) patentı alda çalmasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 korax imza süper lol[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Patenti yok valla,alırlarsa problem değil canları sağolsun :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar