Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 var mi biliyor musunuz? Notebook a alıcam ama 512 den yükseğini bulamadım :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 notebook için sadece sonylerde war bildiğim kadarıyla ama yine de bi araştır. ben notebook tavsiye etmem çünkü upgrade edemiyosun hiçbirzaman.yani ilk aldığın gibi kalıyor
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 notebook lar upgrade edilebilir , ama garanti kapsamının dışına çıkmış olursunuz[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar