athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 acalim simdiden, kiclarinda pire ucusturan sevgili diceylerimiz pirelerini kovup geldiklerinde bu thread`de takilsinnar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sorumsuzluk valla dj dediğin uyumaz.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 07 June 2003 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kapalı radyo ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bare kımse calmıyosa verinde ben dıngırtatam 2 $ey.. :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Boşmu radyo atlarım hemen[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ay keşke programım bu saatte olsaydı "günaydın paticik" "sabah patisi" tarzı bi program yapadım la bamba ile açılış:)[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 atlada biseyler dinleyelım :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Alın sişze pireler kalkana kadar yayın[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mikrafon akşama gelicek 9da sesli yayın yapıcam =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sabah sabah berk sayan :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Şimdi size bir doz Morphine verelim Mary won't you call my name?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bu tadyoda olan kim ya sabahtan beri kendi kendine konuşuyo bide mikrofonu kötü aciap sesler geliyo[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehe benim =) şeydir ya mirafonu rüyamda buldu msabah kallktım gerçekten orda miktrafon vardı ayarlarıs zamanla.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 balon balon diye inliyo birileri:))[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 artık işte hic canım sıkılmicak yaşasın! (arada ses gidiyor bende, sizde de oluyor mu? Şimdi düzeldi gerçi )[hline]in my own ashes, i am standing without a soul [Bu mesaj Alexia tarafından 07 June 2003 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 anlamadım gitti ses gidiyo hop başka biir başka biş çalıyo (: Bari Pepelek FM Test yayını yazın[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yavas yavas abisi olcak insallah ::) duzeldı sımdı ya hatta death - voice of.. calıyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 mikrafonla uraşıyorum boş kalmasın radyo babaında bu arada itek yapcaksanız 51082524 zzor oluyo öbür türlü[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 berk süpermiş ii geldi bünyeye stone sour,tea party,metallica..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sağolasın Athe birazdan ziyafete devam eer. Benden anca bu kadar çıktı uykudan uyanmış halde =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 athea'mı var şu anda? bi konuşsada sesini duysak ya =)[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ayh cok heycanli, ilk sarkimi caliorum =p azcik aceleye geldi, berk hade die msg atmis ama ben teldeydim, ole elime gecen seyi kodum hehe 12:15 itibariyla basladim efenim yayina, ilk once Marilyn Manson - Tainted Love caldi bitti, simdi Poison - Every rose has its thorn calio. ondan sonra da Queensryche - Empire var... mikrofon yok is yerindeyim, calisirken kafamin kaldirabilecegi sirin bici bici seyler dinlicez =pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 İstek şarkı yapıyor muyuz athe ? depeche mode'dan little 15 mesela[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 aa sufer, tabii ki =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Depeche Mode - Little 15 calio, Seraxis icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar