Zopik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 az önce dosyalari biraz karistirayim ne var ne yok bakayim derken norton service.exe adinda ki bir dosyayi trojan olarak tanimladi ve sildi. client i muonline.gen.tr den indirmistim. oldukça kıllanmış durumdayım. acaba diğer patch ve clientlerde de var mı bu olay. site bayadır açılmadığı için yayınladıkları patchleri inceyemiyorum ama elinde olan varsa bir kontrol etsin derim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Aynısı bendede oldu nedenini anlıyamadım[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 heh kesin kazara girmiştir o oraya(!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 benim norton buldu onu ama silmiyo? nasıl temizlenir bu illet?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kullanımdadır muhtemelen. klasör içinden direk service.exe yi silmeyi dene. olmazsa çalışan programlara bak. önce ordan service.exe yi kapatıp sonra silmeyi dene. birden fazla service.exe var ise owner larına bak. system yazanları değil diğerlerini kapatıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 pc yi guvenli kipte baslat sonra o dosyayı silebilirsin silememenin nedeni o dosyanın windows tarafından kullanılır durumda olmasındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ama bir de şey var çoğu kişinin başına gelmiştir uo gibi oyunların dosyalarını silmeye kalkarsan (xp de) disketin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından emin olun gibi sorunlar yaşatıyor sanırım ntfs den veya win korumasından ols gerek umarım öyle birşey başına gelmemiştir :-P[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar