Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kim o gelen? Gözlerimi kaldıramam bu testlerden Sensen yalnızlık bugün yok hüzün Aramasın sormasın diyede ekledi Kim o gelen? Duymaz kulaklarım Sevmiyormuş o da seni yalnızlık Çıkıp çıkıp durmasın önüme diyede ekledi Kim o gelen? Azrail mi? O kadar mı oldu zaman geçeli? Ne gülüyorsun hayat? Ne gülüyorsun Zaman? Ölen ben değilim ki Ölen bu beden.. Sanıyormusunuz ki ben ölücem? Yanılıyorsunuz Sende yalnızlık sobe Ben ise doğuştan hem ebe..Hem saklanan.. Ya ne sandın seni hayat adındaki şaklaban!![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 şaklaban olayını gerçekten sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 *!Alkışlar*[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Öss maduru =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar