Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sabah yatarken bi televizyona bakayım dedim ne var ne yok diye. Kanal D'yi bi açtım birde ne göreyim Transformers başlıyor. Saat 06:00 gibiydi sanırım. İsteyen olursa izlesin :)[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bende seyrettim cok hoştu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ne zamandan beri var acep ? Bilen var mı ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Her hafta sonu sabah 6 da nasl seyretmeyi düşünüon kuzen?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eski dizileri neden sabaha koyarlar anlamam.tsubasa nın yeni bolumleri de cekilmisti onu da sabah 6 da gosterime koydular.ne anladım simdi bundan[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Tv ye bel baglamayin download etmeyi yada olan birllerinden kopyalama yoluna gidin bence. Bende bi bolumunu izlemi$tim. seslendirmelerini begenmemi$tim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yeni vrsn unu mu yayınlıyorlar yoksa eskisini mi?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Saat 6:00 am de yayınlama ne oluyor hadi ufaklar izlesin diye düsünseler bile sabahın köründe kalkıp hangi cocuk bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sen neden eğitim sistemimiz temelinden yıkılıyor zannediyorsun :) bütün sabahçı ilköğretim öğrencileri sırf bunları seyredebilmek için okula geç kalıyor. Zaten bu anime'lerde Türk Eğitim Sisteminin Karşıtlarının bir hareketi sonucu yayınlanıyo diye sürüp giden bir fantezi...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 transformers armada sanırım yayınlanan eskisi gibi değil ama yine de transformers diye izlicem işte=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Transformers Evangelion du yayınlanan benm izledigim sabah armada deel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ooo iyi iyi haftaiçi saat 6'da mıydı?[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bir de yukarda sticky topic vardı çizgi filmlerin haftalık yayın saatleri falan yazıyordu o noldu ya[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hey gidi hey.. geçenlerde sabah erken biş saatte kanal d de rasladım .. şöyle bir introsu vardı transformers something evil's watching over you coming from the sky above and there's nothing you can do prepare to strike, there'll be no place to run when you're caught within the grip of the evil unicron transformers...more than meets the eye transformers...robots in disguise strong enough to break the bravest heart so we have to pull together, no we can't stay worlds apart to stand divided we will surely fall until our darkest hour, when the light will save us all transformers...more than meets the eye transformers...robots in disguise transformers... autobots wage their battle to destroy the evil forces of...the decepticons transformers... transform![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 harbiden abi sabah 6 da ne bu ya uyuyom o saatte ben eskiden çok kalkardım o saatte ama şimdi olmuyor:)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya şimdi 6 da kesin var di mi boşuna uyku gitmesin ? :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yatmadan önce izleyip öyle yatmak daha mantıklı be =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yuh. o kadar aşamadım daha sabah 6 ya kadar uyanık kalacak kadar[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 önceden tsubasa izlemeye kalkıyodum şimdide eski transı izleyelim bakalım :D hafta sonuydu dimi[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 harbiden hafta sonu mu ona göre yarın kalkıcam veya kalkmayacağım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Dynun, 22 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki: yuh. o kadar aşamadım daha sabah 6 ya kadar uyanık kalacak kadar Bugün tutarız seni uyanık =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar