Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hata ustune hata

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ilk gunler hiçbir hata olmuyodu son 2 gün içerisinde servera girmek bir işkence oldu bilmiyorum sizdede var mı ama bende serverı(xigenon1-2) seçtiimde log in failed pranteziçinde 10061 die bir hata veriyor acaba sorun bende mi var yoksa serverda bir sorun mu oluştu bilen var mı ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Sende sorun yok log in failed hatası ip in lagdan yada dc den dolayı asılı kalıyor bildiğim kadarıyla bir süre sonra geceer muhakkak.[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
Mesaj tarihi:
ama dier topiclere baktım o arkadaşlar account name i yazarken bu erroru veriyor bende accountu geçiyo serverlar çıkıyor ama SADECE xigenon 1 ve 2 de failed loggin(10061) diyor ares diez fln giriyor hepsine[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya o deil deiz de felan da oynarım ama xigenon a gore harbi lag farkı yuksek ya bi worma bir insan 500 kez vurup da oldurememezlik yapamaz ki (devrik oldu la)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Xig. cok gıttıgınden dolayı baska bı serwerda bı tane acın char. hıc oynamadıgınız bı sey olsun orda takılın ben oyle yapıorum :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
  • Yeni Oluştur...