Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bana acaip kızacağınızı biliyorum. Hatta "aramayı tıkırdatsana eşşek herif" bile dersiniz ama bu benim için cidden çok önemli olduğu için yeni bir başlıkta açmak zorunda kaldım... Staffı 3 US ile +4 e kadar çıkarttım Sonra 1 CUS ile +5 yaptım Şimdi upgrade edemiorum hata veriyo. "upgrade edilemez" diyo.. benim bunu +7 ye çıkartmam ve flame damage eklemem kesin lazım... Bilen biri lütfen tek tek bi anlatabilirmi? Kafayı sıyırıcam. Scroll parasına gidip staff almıştım ya :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Abi bi yerde bir yanlıs var ama :-? +4 e cus ile cıkarmıs olma.Uykusuzsun heralde :D[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hacı çok çok iyi hatırlıyorum anvilin yanındaki cadı kılıklı elemandan 3 tane US aldım. hatta 800k para gitti diye kafayı yedim. 3 ünüde arka arkaya bastım. sonra cus bastım. adım gibi eminim bu konuda... Sonrada staff zortladı işte... upgrade edemiyorum... :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ne? Rare item mı oldu yani?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Abi +4 e cuslarla +5+6 nusla +7 bus la cıkacaktın,sende sans olmus 3 nusun üzerine cusla kırmamıssın.Ama upgrade edilemezi bilmiyorum valla :) zaten degisik bi upgrade olmus baya.[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 böhüüü böhühhüüüeeaaaaaa bhööüüüüüüüüüü hüngürrrrrrrrrrrrrrr :(:(:(:(:(:( gitti 1m böhühühühühüüüüüüüüüüüü[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Murtaza evet rare item oldu. Ama hala mor renkte (upgradable item) diye yazıyo amma velakin upgrade olmuyo :( durun itemin tesmini çekip koyayım buraya bi bakıverin sizde...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şimdi yine normal upgradable haline dönmüş... kafayı yiycem ben... içki içen biri olsam sarhoşmuyum dicem ama içkide içmem...kolayla kafayı buldum galiba. staff şimdi demin anlattığım yolla +5 te ne yapmam lazım şu anda ??[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 amma heycanlısın ha :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yuha... Bence olay şu. Upgrade'in kısmen başarılı olmuş. Artık kilitlemişin herhalde silahı. Ama böyle bişi oldu mu daha önce bilmiyorum. 3 tane upgrade den sonra cursed upgrade scroll koyunca hazımsızlık yapmıştır :) Kırılmadıına dua et ama.. Ne demişler 4: "Bardağın yarısı boş diil, yarısı dolu..."[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 2 saat içinde 9 tane staff patlatsan sende benim gibi popondan solurdun. :-p :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Şansını dene ver nusu :D Rockın +7/56 wizard => İroncrossbow+6/60 oldu. Rockcım sevgiler :D[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu da patlarsa 10. patlattığım staff olcak. dua edin benim için :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu nus dediğiniz, bildiğimiz upgrade scroll dimi? iice salağa yatarak sorup emin olayım çünkü bu charda para kalmadı artık.. :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 21 Ocak 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa +6 olduuuuuuuuuuuuuuu +7 yi zorlasammı :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Buna flame damage nasıl eklicem? Buzkirpisi sen benden daha iyi biliosun bu işi. Salağa anlatır gibi bi anlatsana. 9 staff patlattıktan sonra kendime hiç güvenmiyorum...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Abi blessed elemental basıcaksın.Normal elemental %20 sansla basar.Normal ele 200k blessed ele 3.5m Tabi sen secicen bu noktada.[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 pm de de yazdığım gibi para sorunu olmasa....[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Şansını fazla zorlama bence ya.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehe ben +6 sb ye normal elemental basdim oldu :d ne sansliim.[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 imzaya bakarak konuşuyorum patlattın galiba staffı (yanlız oyunun daha bir screen shotını bile görmedim okadar alakasızım :))[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Theo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 imzasi onceden kalma ama element ekleme alakali burda konustuktan sonra bi laf etmedi tam olarak bende bilmiyorum[signature][hline]Murtaza, 19 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" :D http://forum.paticik.com/view.php?id=108212
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Patlama sesi diğer serverlardan duyuldumu ?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eyw... bes'e verdiğim 3milyona yanıorum...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Öne çıkan mesajlar