Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bildiğiniz gibi, ya da bilmiyorsanız öğrendiğiniz gibi, hl2 haritaları yapmak için hammer 4.0 var. Nerden indiriliyor bu? Steam'den bulamadım sadece oyunlar var orda.[signature][hline]*Whoosh* !?!? *Whoosh* 0o0oo0 Yakında, uo sunucularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 steam'de source SDK indirmen gerek. software developer's kit'in içinde model viewer ve hammer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sagol. Peki steam'den nerde bulunuyor? Browse'de de yok play'de de.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 play games i aç orda en altta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Orda yok, ben bulamadım, half-life 2 sdk diye mi yazıyor? Yok öyle bişi bende. Bu bilgisayarda half-life 2 yüklü değil, belki de ondandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Play Games->Tools bölümünün en altında. HL2 olmadığı için göremiyorsun çünkü onunla birlikte geliyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hımm... Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar