sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Warcrydan indirdiğimiz ve çok işimize yarayan hero planer'ın yeni sürümü çıktı. ama kurduktan osnra kullanamıyorum. siz siz olun yedekleyip yükleyin. Kullanabilen varsa lütfen bana da anlatabilir mi?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yok mu deneyen? En azından denedim ayni şey oldu deseydiniz?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Valla ben denemedim, hero planner ne işe yarıyo ki bu arada? gerçi adı üstünde ama şöyle sorayım bari gerekli bi program mı?
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Valla benim denemediğim birşey kalmadığından bakmadım bile:D[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
yosun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben denedim ve çalişio[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ne yaptigini açiklayablir misin? bugün gene denedim sürekli DownLoad başlıyor bende ve program açılmıyor.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sorunum hala sürmekte, hero planer'ımı özlüyorum. çözebilen varsa yardım istiyorum.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bende bende :([signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sorun halen sürmekte. varmıdır bi çare bulan?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 25 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Öne çıkan mesajlar