cold_fire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yawf abi bis nie bu aresde char actık bilmiom.lem tam 2 saatr uğrasıom bi arese giremedm yaaa.valla fitil oldum :hrr: o boşlukta dedim bari biraz diezde lvl kasiim lvl ım 11 kene 35 oldu yawf :-D abi ya yeni server acılsın yada ares kapansın.valla kapanması daha ii gibi gelio lag mag oluyo geberios bi ton küfür müfür can sıkkınlıı offff offfff hiç giremesek daa ii beh!(nerde bu devlet nerde bu millet :D )
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaşım bende ares deoynuyorum bu oyuna ilk başladığımdan beri merak etme tüm serverlerde lag var sadece ares mahsus değil birde türkiyenin yurt dışı çıkışları problemli hala[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 O yurt dısı cıkısları gerekli mercilerin bir yerine girsin. 8 kişilik harpy partysinde 6 ölü. Priest ve rogue dısındaki herkes yattı. Once birer birer ice lar sonra firelar. İlkbastada proveke. Ne diyim ben Küfür etsek ulasmaz burdan kimseye varsa bildiğiniz site(laga sebep olan kurum) bize ulasın bolumunden iy iniyet dileklerimi iletecem de
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 burial sen niye yeni nick aldın? eskisi patladımı anvilde? :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eyvah eyvah :lol: hazır ol ..[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sanırım sorduğuma pişman olucam :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sevgili fatihkaraca ve diğer arkadaşım benimseyipte benim burial nickim (kısaca)paticikten banlandığında herhangi bir tepki göstermeyen arkadaşlarım yeni nickim bu gördüğünüz gibi nickin yanında kırmızı balon var bu ko daki noob eziq civ civiyle aynı anlamdadır yeni nick bu... [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 22 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 niye banlandıki? ben şimdi farkettim daha ??[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Boşver boşver ben verdim sende boşver salla gitsin need resser topicindeki olaylar yüsünden[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
Öne çıkan mesajlar