Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Hello there, you are recieving this e-mail message because I am recieving so much spam e-mails each and everyday that I now use SpamArrest to cut down on the number I recieve each and everyday. If you would like to take advantage of this service then please go to xxxxxxxxxx . Thanks! Just this once, click the link below so I can receive your emails. You won't have to do this again. xxxxxxxxxx Ehehehe bu e-maili alan oldu mu? Bana 50 tane geldi. Çok ilginç bi şey. 1-Benim runuo ile ilgilendiğimi nerden biliyorlar? 2-Anti-spam şeyinin reklamını yapıyorlar 3-Bu reklamı spam yaparak yapıyorlar. 4- said: Just this once, click the link below so I can receive your emails Bu en süperi :) 5-Nasıl kurtulurum? Hotmail kullanıyorum, hepsini aynı anda junka atsam ve blocklasam bile yine geliyor, farklı adreslerden. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 21 Ocak 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 21 Ocak 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 21 Ocak 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Spywareler senin ne ile ilgilendiklerin hakkında rapor tutabilirler.PCnde spyware var sanırım.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 girme öyle sitelere hergo! :yapma: :-)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sürekli junk edecen junk ı boşaltacan sonra da boşaltırken "rapor et vs." diyeceksin vazgeçerler bi süre sonra[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 buradan buyur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 İnsan bi okur sonra cevap yazar. :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Runuo'ya üye olduysan herkese yolladılar yeni çıkan versyonlarıyla ilgili haberi. Bence şanslı sayılırsın :), ben başkasından öğrendim üye olduğum mail'ı kullanmadığım için. Süper bi çıkarma oldu RunUo'dan. Tebrik ediyorum çalışanlarını[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mailin konusuyla içeriğinin hiç bir alakası yok, resmen spam, sorularımın cevabını aldım zaten, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Freya, 21 Ocak 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Spywareler senin ne ile ilgilendiklerin hakkında rapor tutabilirler.PCnde spyware var sanırım. pc sinde spyware warsa spam mail atmaya ne gerek duysunlarki spyware uzerine kylogger her turlu eklenti olabiliyor[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hergo nasıl sitelere giriyorsun sen bakem :D[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[MoD]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Animal Tamers Guild Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yok oyle boyle sitelere girmiyorum :), spyware girecegini sanmam, ayrica mailimi verdigim siteler, gamestop runuo paticik sonyonline gibi guvendigim siteler. Runuo.Com'a uye olan kisilerin maillerini alip yollamis olmasinlar? Bu spam'i alan baska pati var mi? [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 22 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar