Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Hello there, you are recieving this e-mail message because I am recieving so much spam e-mails each and everyday that I now use SpamArrest to cut down on the number I recieve each and everyday. If you would like to take advantage of this service then please go to xxxxxxxxxx . Thanks! Just this once, click the link below so I can receive your emails. You won't have to do this again. xxxxxxxxxx Ehehehe bu e-maili alan oldu mu? Bana 50 tane geldi. Çok ilginç bi şey. 1-Benim runuo ile ilgilendiğimi nerden biliyorlar? 2-Anti-spam şeyinin reklamını yapıyorlar 3-Bu reklamı spam yaparak yapıyorlar. 4- said: Just this once, click the link below so I can receive your emails Bu en süperi :) 5-Nasıl kurtulurum? Hotmail kullanıyorum, hepsini aynı anda junka atsam ve blocklasam bile yine geliyor, farklı adreslerden. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 21 Ocak 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 21 Ocak 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 21 Ocak 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Spywareler senin ne ile ilgilendiklerin hakkında rapor tutabilirler.PCnde spyware var sanırım.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 girme öyle sitelere hergo! :yapma: :-)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sürekli junk edecen junk ı boşaltacan sonra da boşaltırken "rapor et vs." diyeceksin vazgeçerler bi süre sonra[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 buradan buyur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 İnsan bi okur sonra cevap yazar. :yapma:
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Runuo'ya üye olduysan herkese yolladılar yeni çıkan versyonlarıyla ilgili haberi. Bence şanslı sayılırsın :), ben başkasından öğrendim üye olduğum mail'ı kullanmadığım için. Süper bi çıkarma oldu RunUo'dan. Tebrik ediyorum çalışanlarını[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mailin konusuyla içeriğinin hiç bir alakası yok, resmen spam, sorularımın cevabını aldım zaten, teşekkürler.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Freya, 21 Ocak 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Spywareler senin ne ile ilgilendiklerin hakkında rapor tutabilirler.PCnde spyware var sanırım. pc sinde spyware warsa spam mail atmaya ne gerek duysunlarki spyware uzerine kylogger her turlu eklenti olabiliyor[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
robinson Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hergo nasıl sitelere giriyorsun sen bakem :D[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[MoD]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Animal Tamers Guild Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yok oyle boyle sitelere girmiyorum :), spyware girecegini sanmam, ayrica mailimi verdigim siteler, gamestop runuo paticik sonyonline gibi guvendigim siteler. Runuo.Com'a uye olan kisilerin maillerini alip yollamis olmasinlar? Bu spam'i alan baska pati var mi? [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 22 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar