chagy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya daha önce sou'yu original campaign'i bitirdiğim karakterle bitirmiştim.1 kere mi ne ölmüştüm o da dalgınlığıma gelmişti,yani zevksiz olmuştu,god mode gibiydi,dragon u bile hiç damage almadan öldürmüştüm düşünün artık. Bugün yeniden oyniyim dedim,sıfır karakterle,yaw bu seferde 6 tane kabold çevrelesin seni,tamam ölüyorsun.(zorluk derecesi normal de oynuyorum,hep normalde oynarım zaten). Diyorum ki Bir yol var mı şöyle bir karakter yaratsam en azından level 5 falan olsa da biraz zevki çıksın?[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 SoU'nun senaryosu 1. level karakterler için uygundur.[signature][hline]Nwn1 Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eheh evet,level 1 barbarian ile başladım,bitirdim barbarian(8),fighter(2),sorcerer(3) ile normal zorluk derecesinde.. daha sonra aynı karakterle hordes of. a başlıcam,level 15 olması için 2 level atlatıcak bana,bakalım bir barbarian,bir sorcerer veriyim yada duruma göre bakacam :)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eheh,12 ile 14 arası bir char import edince,15'e up'lamıyormuş seni :) bug falan sandım neyseki sonra buldum bioware forumlarında.[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hmmm.aferim. [hline] ek: kimsenin senden aferim almak amaci ile boyle bir topic acdigini sanmiyorum. hakkaten boyle anlamsiz bir yorumun varsa bu bolum dahili icinde kendine saklamani tercih ediyoruz paticik/nwn ekibi olarak. lutfen anlamsiz veya sadece belli bir kisiyi elestiren yorumlarda bulunma. /black [Bu mesaj black58 tarafından 22 Ocak 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar