Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Sou ile ilgili


chagy

Öne çıkan mesajlar

ya daha önce sou'yu original campaign'i bitirdiğim karakterle bitirmiştim.1 kere mi ne ölmüştüm o da dalgınlığıma gelmişti,yani zevksiz olmuştu,god mode gibiydi,dragon u bile hiç damage almadan öldürmüştüm düşünün artık.

Bugün yeniden oyniyim dedim,sıfır karakterle,yaw bu seferde 6 tane kabold çevrelesin seni,tamam ölüyorsun.(zorluk derecesi normal de oynuyorum,hep normalde oynarım zaten).

Diyorum ki Bir yol var mı şöyle bir karakter yaratsam en azından level 5 falan olsa da biraz zevki çıksın?[signature][hline]click here online now though under contruction
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet,level 1 barbarian ile başladım,bitirdim barbarian(8),fighter(2),sorcerer(3) ile normal zorluk derecesinde..
daha sonra aynı karakterle hordes of. a başlıcam,level 15 olması için 2 level atlatıcak bana,bakalım bir barbarian,bir sorcerer veriyim yada duruma göre bakacam :)[signature][hline]click here online now though under contruction
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
hmmm.aferim.

[hline]
ek: kimsenin senden aferim almak amaci ile boyle bir topic acdigini sanmiyorum. hakkaten boyle anlamsiz bir yorumun varsa bu bolum dahili icinde kendine saklamani tercih ediyoruz paticik/nwn ekibi olarak. lutfen anlamsiz veya sadece belli bir kisiyi elestiren yorumlarda bulunma.

/black


[Bu mesaj black58 tarafından 22 Ocak 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...