Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upgrade karmaşası ...


cunyir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar dünden beri okuyorum bir item nasıl upgrade edibilir bir türlü çözemedim. Herkes birbirine +4 iken cusladım, sonra bus ladım diyor. Öteki çıkıyor +4 ten buslanırmı sen ona nus yap diyor :)

Yahu vakti olan şu işlerden anlayan bir arkadaş yokmu açıklamalı ve detaylı olarak cus, mus, tus, kus nedir anlatsın.

Ayrıca bunları nasıl kullacağız hangi itemlara yapılır, yapmaya değermi, yapılırsa satılabilir mi yada bu işin ticareti yapılabilir mi ?

Şöle 2-3 paragraflık bir döküman hazırlayan biri çıkarsa çok çok iyi olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben üserimdeki full chitin seti ve elimdeki glave i +6 yaptım bu itemlerin hepsi abyss kumardan çıktı(+1 haliyle)sadece glave i +5 almıştım.Ben nasıl yaptığımı söyleyim;item çıktı kumardan doğru anvile herhangi bir item patlatmadan direk +5 e kadar nus +6 ya geceerken upgrade bus en sonda bus str ekledim sadece zırh setimin 2 parçası +1 den +6 ya kadar nusla yaptım.Ama item patlamadımı patladığı oldu upgrade yaparken bence ilk kural yok chitinim patladı yok çıplak kaldım gözü kara olcaksınız eğer yemiyorsa itemin 2. sinin olmasını bekleyin aynı itemden 2 tane olunca yapın item acil lazımsa.UPGRADLERIN EFENDISI RULEZ!!!!!!!!!! :rock:[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...