Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya ben felaket sıkılmaya başladım text base rpg lere merak sardım iyice.Felaket derecede oynayasım var dragon court da sinir kabul etmiyor accountlarımı bildiğiniz güzel dcourt gibi java yada text based mog varsa söylermiseniz cok sevinirim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 http://games.swirve.com/utopia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Karakter yaratıp geliştircen koc tarzı olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 karakter geliştirme tarzı olarak değil, daha çok strateji oyunudur utopia. dediğin gibi bir oyun oynamadım dragon court dışında bilemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 www.combats.com heh bana gore guzel ilginc bir oyun test asamasında takılmıstım suan bitti test asaması deneyin bir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 combats.com dan üyelik almayı becerebilen varmı password too short password too simple ter döktüm burda[signature][hline] rekorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aynen too :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: jesterscript, 22 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki: combats.com dan üyelik almayı becerebilen varmı password too short password too simple ter döktüm burda bende yeterince kasıp örendim, yanlış çeviri var 6 karakter desede iplemeyin aslında 8 karakter olması gerek şifrenizin[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar