Mordre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 arkadaşlar kararımı verdim ve 300 c cabriolet alacağım ve sizinle kısmetse bu arabayla olan fotoğraflarımı paylşacağım.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yavaş al nerden alcaksın yok ki öyle bi araba? önce bi 300 c al fotograflarını çek mtv ye pimp my ride a gönder yaptırırsın belki.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 -Konu başlıgı hatalı Topic de herhangi bir soru veya bilgilendirme içermemekte Saçma bir topic olacagı konusu ile mesaj atılmasına gerek olmadıgından kitliyorum. Belli bir bütçe çıkarıp, istedigin özellikleri yazarak hangi araba almamı önerirsiniz gibisinden yada arabayı aldıktan sonra heyecanı paylaşmak için açacagın resimli vb topic olursa buyur geç bi kahvemizi iç ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Neyse, bu konuda bilgilendirici yorumlar gelebilicek düşüncesi ile kaldırdım kilidi. Şunu rica edicem ki konu açarken başlığa da ayrı bir önem gösterelim burada seçtigin araba ile ilgili tartışma ve fikir bildirimleri oldugunda ileride bu yorumlara ihtiyacı olacak kişiler kararımı verdim ve alacağım diye bir başlıgı olan topici arama gibi bir zorluk çekmemeliler. Başlığı değiştiriyorum.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bende kararımı verdim ve Ferrari F75 alıcam. Geçen ay sipariş verdim bile.Şubat'ın 30'unda teslim alıcam.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 vaybe. çok zor oldumu bu kararı vermek?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben de karar veremiyorum Ferrari ile Porsche bana birkaç konsept dizayn sundurlar ama bilmiyorum ki hangisini seçsem resimlerini koyacaktım sizlerden fikir almak için ama gizli ve özel projeler olduğu için public bir yerde gösterilmesini teslimata kadar istemiyorlarmış.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 son gülen ii güler resimlerimle birlikte arabayı gördüğünüzde suratlarınızı görmek istiyorum geçin dalganızı bakalım
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya 2 kere düşünseydm wcc da bi 7.45 li yapmışlar dibim düştü :P 95k usd ye satıolar bi bak istersen[signature][hline]Resistance is futile
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende anadol la 911 turbo arasında kaldım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
schaker777 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dalga gecmeyin be cocukla amerikan vatandasi falansa hatta natoda gorevliyse bi 70k ytl ye alir beleşe ucakla turkiyeye getirtir :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 alırda 2008 de alırsa kıcımla gulerım resımlerıne falan[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 İŞTE ŞOK! Mortrenin beklenen fotorafı internette dolaşmaya başladı. [signature][hline] MSN : [email protected] ---Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)[Bu mesaj tunch tarafından 16 Ocak 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tunch güzel harbi güldüm :).Plakayı okuyamıyorum yanlız antenler felan hoş olmuş cidden böle bişey düşünüyodum yapmayı ben de. Benden hızlı davrandın :)
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yanmadan cevirdin kazı hadi bakalım...[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 16 Ocak 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Şimdi 300c'nin Cabriosu yok önce çıkartmaları lazım.Türkiye'de ise öle resimlerde gördüğünüz gibi herşeyi değiştirilmiş arabayı kullandırmazlar adama alırlar altından walla trafik kanunlarımız böyle tabi bir şans 1 2 yılda bu kadar değişiklik geçirmiş bir arabanın ruhsatını alabilirsin :) önce biraz biraz mantıklı düşünelim eğer Türkiye sınırları içinde yaşıyorsak[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Cabrio Şahinler ruhsatsızmı?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 walla ruhsata işletmeyen çok işletilmesi için 1-2 milyar gibi bir parayı gözden çıkarıyorlar.Yakalandığında tabiki men ediliyor yada iyi bir rüşvet yiyorlar.Kaldı ki 300C Cabrio arkadaşın bahsettiği sadece cabrio yapılmasından ibaret değil bir dolu değişikliği var kısaca yaptığı değişiklikler kadar masrafı ruhsat içinde harcayak neredeyse.Oda yaptırırsa[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ruhsata max 1 milyar masraf eder bu arabada en az 50milyarlık modifiye var be[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sen hiç lüks sınıfa giren bir arabayı cabrio yapıp ruhsata işlettin mi bir işletsene bakalım 1 milyarla çıkıyor mu bu sadece cabrio yaptırman için[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: KARAMURAT, 17 Ocak 2005 10:23 tarihinde demiş ki: Şimdi 300c'nin Cabriosu yok önce çıkartmaları lazım.Türkiye'de ise öle resimlerde gördüğünüz gibi herşeyi değiştirilmiş arabayı kullandırmazlar adama alırlar altından walla trafik kanunlarımız böyle tabi bir şans 1 2 yılda bu kadar değişiklik geçirmiş bir arabanın ruhsatını alabilirsin :) önce biraz biraz mantıklı düşünelim eğer Türkiye sınırları içinde yaşıyorsak lanet olası kurallar...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 işlettim karamurat boyna 745 bmw alıyorum kestiriyorum üstünü cabrio işletiyorum trafikten maliyeden cıktıgım yok benim eheh. sen demişsinki bu arabayı cabrio haline getirme parası kadar ruhsat tutar. tutmaz abicim bu araba en az 50 milyara bu sekil olur.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 zor işlerler tavanı araç güvenlik nedenlerinden[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 maybach'ı cabrio yapmışlar sen ne diyosun boccob manyakmı yok dünyada.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Adam bütün parasını biriktirip mi alıyo zannediyosunuz bunları.. Kestirip biçtiricek tabi sanki çok para dünyadaki bi çok zengin için :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Öne çıkan mesajlar