Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Daha iyisini yemedim. cidden tarif edemiyorum, gidip denemeniz lazim. hersey yerli yerinde, kivami harika. manti boyle birseymis demek dedigimi hatirliyorum ilk yedigimde. simdi mantisi harika ama, servisi icin ayni seyi soyleyemiyorum malesef. zaten cok kucuk, tam anadolu restorani havasi var. icerisi oyle dekorasyon namina birsey yok. yogun saatlerde yer bulamiyorsunuz kesinlikle. adam surada azicik durun alicam sizi diyor, ve boyle yarim saat geciyor bazen. ama harika. bunlara degecek birsey yiyeceksiniz. ust kata cikin, sakarya caddesini goruyor panoramik sekilde. servis bayagi agir aksak ilerliyor, yemegi de bir sure bekleyebilirsiniz. ama cook begeneceksiniz. acik cola falan da istemeyin, gazi kacmis, bazende sisedeki boyutlari birbirinden farkli iki sise kola gelebiliyor =) ama yemeginiz geldikten sonra zaten birsey dusunmeyeceksiniz. sakarya'da efendim bunun da yeri. direk mado ile ssk is hani arasindan girip ilerleyin meydani gecin ve heme sagdaki yerimize girin. yol ustunde 3E manti diye bir yer var, burasi da dusunulebilir, daha iyi servis, ama manti sarayi kesin daha iyi. 3E'de de mant menu adi altinda birsey satiyorlar: manti, cig borek ve icecek seklinde. deneyebilirsiniz. baska birsey de yemeyin orada =) afiyet olsun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bulunduğu konum,mekanın içi,dekorları,servisi pek hoşuma gitmesede gerçekten iyi mantı yapan biyer.İnsanın karnını yeterince doyuruyor.Gidilebilecek biyer.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bir de bahçelievler'de sinema on'un yanında Anadolu Mantı diye bi yer var. orası da sıradan anadolu mantıcısı havasında, serviste bir özellik yok, ama mantısı müttthiş. ayrıca ordan mantıyı paket olarak alıp evde kendiniz pişirmeniz de mümkün, ama işin ayarını onlar daha iyi biliyolar tabi :) mantııı.... gidip bi denemek lazım sarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar