Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 DaidaFlu said: harcamadığın para sanki rerörö diye bankaları savunanlara cevaben. harcadığım para maks 500-520 lira (kartın limiti) ödedeğim para 1750 lira. bu da sana bankanın arkadaşın olmadığı, borç aldığın arkadaşına dediğin "yeaa sora öderim karşim" cevabının banka vb ticari işletmelere sökmeyeceği konusunda ders olmuş gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ya kardeş 5 sene para ödemeişsin, altına imza attığın bir sözleşme var sözleşmenin şartları var daha hâlâ "yauşak banka" aidatlar için tartışıyoruz neyse de ödenmeyen borcun faizi gelince ağlıyorsanız hak ediyorsunuz bu arada aidatsız iki kredi kartı (acil durum olursa veya taksitle bir şey almam gerekirse diye kenarda duruyor) bir maaş hesabım bir de çektiğim kredi hesabım var, kullanmadığım bir karta aidat gelince "ben bunu kapatıyorum" dedim hiç itiraz etmeden aidatı da sıfırlayıp bana bir şey ödetmeden kapadılar kartı bankaları hilâl-i ahmer değil, elinizdeki plastik kartlar da sınırsız para kaynağı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ÖDEMEYECEKTİN . SALAĞA YATACAKTIN. BANKA DA UNUTACAKTI. HATA SENDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Harcadigim 500 odedigim 1750 diyorsun da. Sen harcadığın 500 u ödeyene kadar aradan çağ geçmiş. Bankadan sanki hayir kurumuymus gibi bahsediyorsun. Arkadasindan borc alsan neyse. ki arkadas bile kabul etmez bes sene sonra ayni parayi almayi.sfsfsddss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bankaları hayır kurumu gibi görmek genel bir durum ama. OP a indirgemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 DaidaFlu said: harcamadığın para sanki rerörö diye bankaları savunanlara cevaben. harcadığım para maks 500-520 lira (kartın limiti) ödedeğim para 1750 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Halen su terbiyesiZe cevapmi veriosunuz ya birakin sarlatani dolandiricinin teki bankayi dolandiramayinca bu akli ile Aglamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar