Raskor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Merhaba değerli arkadaşlarım mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum hayırlı nice bayramlara diliyorum inşallah.
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sanada iyi bayramlar ama zaten açılmıstı böyle bi konu..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 senin de kutlu olsun ama bunun gibi bir topic kesin açılmıştır. hatta açıktır :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Raskor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hm , değerli dostlarım yaklasık 3 aydır internet hayatını kendı hayatımda bırakmıs bulundugumdan doğal olarak paticik'e giremedim ve bu durumdan dolayı cok üzgünümü umarım yetkililer'den bir uyarı almam tekrar teşekkürler görüşmek dileğiyle saygılar.
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu süslü kelimelerden sonra tebrik alırsın uyarı yerine :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Raskor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Teşekkürler , kanaat notumu siz vericeksiniz :) sizleri seviyorum nice bayramlarda buluşmak görüşmek , paticik ailesini ve paticik internet sayfasını karşımızda bulmayı diliyorum.Hoşçakalın sağlıklı ve mutlu kalın en önemliside Beni unutmayın lütfen ;) [Bu mesaj Raskor tarafından 22 Ocak 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 seninde bayramın mübarek olsun arkadaşım saol.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Öne çıkan mesajlar