ufaqliq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Catacombs hakkında bilgi alabileceğimiz, questleri filan öğrenebileceğimiz bir site varmı. Birde çok merak ettiğim bir iki konu var. Artifactler catacombsta kasılıyormu? Heraticler ne tarz armor giyiyor vede evade filan gibi bir özellikleri varmı? Son oralar bu Warlock vede Vmpirler nasıl öldürülür? Adamlar anamızı ağlatıyo, iki üç kişi gidiyoz ama herifler banamısın demiyo :([signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Warlocklarda 300 300 koyan zehir var ne dion sen :D[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 heretic cloth giyiyor ama bir önemi yok buff speci ile plate armor gibi oluyor vampiiri öldürmenin en iyi yolu stunbaşka yolu yok.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Void eldim ile eğer warlock beni görmezse stun + 2 bolt yatıo[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 peki ya gorurse? :)[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Vampiri o mana toplamadan öldürüceksin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Evet hele melee charsan ve endini yediyse adam emote yapmaya basla bosuna kesmeye calisma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: asdasd, 18 Ocak 2005 17:17 tarihinde demiş ki: peki ya gorurse? :) görürse zaten ne olduğunu anlamıom bi bakıom char yerde :D[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 vampir i oldurmenin bi suru yolu var...vampiir leather giyiyo heat dmg lara karsi zayif...manasini toplamadan stun veya mezzlemen lazim..ayrica vampiiri bence en rahat warlock alir...ama yakinda heretic ve valkyrie haric diger tum catacombs classlarina nerf gelir..bainshee de cok guclu bi class...bi abs buyusu var etrafindaki herkese grubundan olsun olmasin %200 abs verio..ve bainshee nin ae dmg i da cok saglam.ama yinede su anda en iyi catacombs chari warlocktur bence...hatta soyle bi ornek verebilirim...beno koprude 2 stealtheriz...bi tane daha adam var yanimizda...warlock geldi benim grubumdaki ns yi aldi..sora digeride daldi onuda aldi...eger ben ip kullanmasaydim benide aliyordu..catacombs classlari cogunlukla stealther oldurmek icin tasarlanmislar..vampiir de sl,valkyrie ve bainshee de baktigi yere atilan ddler ve warlockta pba..[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bide soyle bi olay var...ben ranger olarak towerin veya keep in en tepesinden ok atiyorum...warlock bana 1 buyu atiyor full hp ve dot...250-330 arasi dmglar verio dot...full buffli olmama ragmen oluyorum..yani warlockun gelmesi pek hayirli olmadi :)[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar