Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visionofsageg gibi bir site Catacombs için?

ufaqliq

Öne çıkan mesajlar

Catacombs hakkında bilgi alabileceğimiz, questleri filan öğrenebileceğimiz bir site varmı. Birde çok merak ettiğim bir iki konu var. Artifactler catacombsta kasılıyormu? Heraticler ne tarz armor giyiyor vede evade filan gibi bir özellikleri varmı? Son oralar bu Warlock vede Vmpirler nasıl öldürülür? Adamlar anamızı ağlatıyo, iki üç kişi gidiyoz ama herifler banamısın demiyo :([signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Vampiri o mana toplamadan öldürüceksin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

vampir i oldurmenin bi suru yolu var...vampiir leather giyiyo heat dmg lara karsi zayif...manasini toplamadan stun veya mezzlemen lazim..ayrica vampiiri bence en rahat warlock alir...ama yakinda heretic ve valkyrie haric diger tum catacombs classlarina nerf gelir..bainshee de cok guclu bi class...bi abs buyusu var etrafindaki herkese grubundan olsun olmasin %200 abs verio..ve bainshee nin ae dmg i da cok saglam.ama yinede su anda en iyi catacombs chari warlocktur bence...hatta soyle bi ornek verebilirim...beno koprude 2 stealtheriz...bi tane daha adam var yanimizda...warlock geldi benim grubumdaki ns yi aldi..sora digeride daldi onuda aldi...eger ben ip kullanmasaydim benide aliyordu..catacombs classlari cogunlukla stealther oldurmek icin tasarlanmislar..vampiir de sl,valkyrie ve bainshee de baktigi yere atilan ddler ve warlockta pba..[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6
Sosyal ağlarda paylaş

bide soyle bi olay var...ben ranger olarak towerin veya keep in en tepesinden ok atiyorum...warlock bana 1 buyu atiyor full hp ve dot...250-330 arasi dmglar verio dot...full buffli olmama ragmen oluyorum..yani warlockun gelmesi pek hayirli olmadi :)[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...