Mavi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 2 gündür nete giremiyorum. Picatel USB girişli ADSL modem kullanıyorum. Bir sorun oldu ve bi şekilde driveri silindi makinemden kurmaya deniyorum kasanın arkasından usb girişini daha takmıyorum yani bağlantı yapmadan cd yi takıp setup.exe yi çalıştırıyorum benden modemi bilg e bağlamamı istiyor girişini takmamı istiyor arkadan usb girişini tkıyorum ve install devam ediyor ama install bittiğinde ERROR veriyor Driver yüklenemedi diye. Driver is not installed propertly pls call for technical desk gibi salak saçma bir hata veriyor sorun neden kaynaklanabilir ? kasamın arkasında 5 tane usb girişi ve bu girişlerin hepsinde aynı hatayı verıyor.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 driverı ve modem console programı vs yı kaldırıp adsl takılı iken yuklemeyi dene.program cd si setup seklindemi yoksa icinde drivr dosyaları da varmı onu bilmedigimden birsey demiyorum. sorun usb degildir muhtemelen. setup olarak bir hata yapıyorsundur belkide[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 setup.exe şeklindede var sadece drvier dosyalarıda var. ama driver dosyalarını nasıl kurucam bilmiyorum yani setup.exe ile kuruyorum işin garibi herzaman ki gibi kuruyorum bir değişiklik yapmıyorum ama bu sefer sorun cıkarttı.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar