Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude[PS2,XBOX]

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar; valla oyunu abim bayağı bir önceden dl edip dvd ye çekmişte ps2 onda olduğu için yeni oynama şerefine erdim.Öncelikle eski larry ler gibi değil bu beni bayağı bir üzdü çünkü eskiye nazaran bi çaba harcanırdı şimdi ise sadece mini game lerden oluşan bir oyun ortaya koymuşlar zaten görüntülerin 2d değilde 3d olması üzücü olurken böyle bişeyin olmasıda insanı yıkıntıya sürüklüyor :(.Oyunda larry nin kuzenini oynuyoruz ancak şöyle sölim spoiler vermek gibi olmasın en azından spoiler olduğuna inanmıyorum larry kadar becerikli değil bu vatandaş hiç bir şekilde icraat yok :p eheh ama komik yani.. bayanları tavlarken sperm i yönlendirerek cevap veriyorsunuz hızlı hareket etmeniz lazım içinde bundan farklı mini oyunlarda var tabi yok efendim tuşlara basarak içki hazırlamadır , trambolin de dans etmedir vs vs .. oyunda censored i kaldıramıyorum bir türlü oynayıp ta kaldırabilen varsa buraya yazar umarım :p oyunun motoru fena değil işte geziniyorsunuz üniversitede ancak dediğim gibi 3d olunca bayan modellemelerinin çekiciliği müthiş derecede azalmış yani insanı teşvik eden bir unsur yok :) larry 7 deki kütüphanedeki bayan ı hatırlatırım ;) bir kaç ss koyim bari oyunun ortasındayım daha ama eğer bitirmiş veya benden ilerde olan şahıslar varsa onlarında yazılarını bekliyorum :p

kızın adı koko daha ben bunla bu dereceye gelemedim .. ama az kaldı :)

kırmızılı olan charlotte güzel bir ablamız :p

buda buton basmaca oyunundan bir görüntü[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

Sosyal ağlarda paylaş

oynandı ya... Hatta bilgisayar oyunları bölümünde epeyce konuşuldu edildi falan ama açıkçası ben Larry 1,2,3,4,5,6,7 serisinin devamı olarak kabul etmiyorum bu oyunu :)

Zaten yerine kuzen gelmiş. 3D gelmiş. Ne Larry Laffer kalmış ne de eski tadı.

Ben gibip K.o.t.O.R falan oynayayım. O paklar biraz.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...