kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ares servereine girebilen varmı?[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 imzanı kısalt sonra laf ediyorlar dalga geciyorlar benim imzam uzundu 2 kere admin edit ledi 1 kerede hakkımda topic acildi.Arese giremioz.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:4x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ama benim bole hoşuma gidior..[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 benimde gidiyordu baskı yapiolar sana yapmazlar belki bazı nedenlerden dolayıda bana cok yaptilar..topic acmaya kadar gitti.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:4x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :-([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 başına [ small] sonunada [ /small] koy.. smalların başındaki boşluğu koymadan yap... biraz daha ufalır. canım kardeşim mujka sana :-) [signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Ocak 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name:kIzIn1i Nation:MagiCian Race: EL Morad Job:gLacier LvL:5x Manner:389 cLan:Knights Server:ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Öne çıkan mesajlar