Gursu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaşlar ben Xp İşletım Sıstemını Kaldırmak Istıyorum bunu Nasıl yapIcam bılgısayarda Hiç Birşey Yuklu olmasını ıstemıorum ? Yani bende Xp var Cd yı koyup yenıden başlatıp yuklemıcem asıL format atıcam ıcınde hıc bısı olmıcak nasıl yaparım wındows 98 cdım yok ayrıca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 xp cd si ile baslatıp xp nin setupında zaten format sistemi avrdır onla yapabilirsin. yada herhangi bir acılıs disketi veya 98 cd si ile de bootfrom cd rom secenegi ile de[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bilgisayarı XP CD'sinden başlattığında, zaten XP yüklenmeden önce format atma şansın var.. Yani XP kendisini yüklemeden önce istersen tertemiz yapıyo diski... Ama yine ne demek istediğini pek anlamadım... Bi daha hiç XP kurmak istemiyorsan eğer, o zaman Win98 Cdsi bulacaksın o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar