Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Selam, Acil olarak android tablette ekranı kayıt edebileceğim bir uygulama arıyorum. Daha sonra burada çektiğim videoları da editleyebileceğim şekilde kayıt edebilmeliyim. Ürün için tanıtım videosu çekeceğiz.Kameradan canlı çekim yapsak tablet yüzeyi çok yansıma yapıyor. Malum professyonel filmci/reklamcı değiliz ama böyle bir uygulama ile daha hızlı ve düzgün çözeceğimize inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Birde root istemeyen bir screen recorder olması da çok süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 haydi ya yokmu hiç kullanan meraklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 play e yazarsan bi ton var ücretli kaliteli recorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bakiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422061 şunu kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 scr denedim ama biraz sıkıntı yarattı. şu wondershare dekini deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar