NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ooo işler değişti öm gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gecen bende kadikoy iskelesinin ordaki kizilay kamyonu(?) gorunce aklima gelmisti. Bir ara vereyim diyordum ama bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Promenader said: dana22 said: ozelden anlatayim.. Merak ettim anlatabilir misin ? yetememişim resmen öm atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Kullandığım ilaçlar,kilo vs. veremiyorum ne yazıkki ama çok vermek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dana22 said: ozelden anlatayim.. niye ÖM ? Senin amacın ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar