Maglust Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Oyunu daha önce sadece 1 ay oynayabilmistim bazı sebelerden bırakmak zorunda kaldım, şu an jedi olabilmek için Content badge gorevleri kaldi ama bu görevleri nerden alacağım,yardım gerekiyor oyunu sanki hic oynamamışım gibiyim bilgisi olan varsa bir yardom eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 www.paticik.com/swg de force sensitive olmak yazısını okuyabilirsin. Ama orada görevleri ayrıntılarıyla yazamadım haliyle. Eğer ingilizcen idare edecek kadar varsa, http://swg.allakhazam.com da bulabilirsin orada adını yazdığım questleri. Nereden başlayacağını, ne yapacağını falan.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 22 Ocak 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar