Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blue agave ( tekila nın bitkisi )

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

abi adam tekila yapıcak narkotikle ne işi olur[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

ya en iyisi japonyada domates yetiştirin. Çok pahalıymış japonyada domates. Kısa yoldan zengin olursunuz. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl Afrika'da hiç zeytin yetişmiyormuş. O yüzden zengin yiyeceğiymiş ve inanılmaz pahalıymış. Eniştemler bir ara bu işe el atacaktı ama sonra banka soymaya karar verdiler az da olsa daha karlıymış öhöm derim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vay beee
doruk esrar kullanıyomuş ne kadar da cool bi insan

doruk en yakın arkadaşım olur musun? beni de ortamlara sokup uyuşturucunun o büyülü dünyasına sokar mısın?[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

höhö tüm patilere ekstasi dağıtçam gelin mavrahanenin arka kapısındaki kel adamla konuşun o sizi getirir yanıma höhöhö bol bol kız var e tabi karşılığında bişeyler de isteriz höhö[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında konu çok dağılmış. blue agave'den haşhaşa falan gelinmiş, ordan da geyik sarpa sarmış ama ben konunun özüne döneyim.
bahsedilen bitkinin kökünden tekila üretiliyo. evet türkiye'de yetişebiliyo bu bitki ama saksıda yetiştirebileceğini pek sanmıyorum. o kadar küçük bi şey deil. ve hatta yanılmıyosam ömrü boyunca 1 kere çiçek açıyo bu bitki (bu bana baya ilginç gelmişti)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...