SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 arkadaşlar ben iki soru soracağım benim anakartım agp 4x ve ddr266 destekliyormuş ben bu alete agp 8x bir ekran kartı alsam bide 333 lük ddr ram alsam çalışırmı ne gibi sorunlar çıkar. yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ram 266 oluruk gözükür ve çalışır ama ekran kartı kesin çalışmaz .. 1,5 sene önce aynı sorunu ben yaşamıştım[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ekran kartı kesinlikle çalışır.Ram için birşey diyemeyeceğim.. Ben 4x agp için 8x agp kart taktım ve en fazla 4x olarak faydalanırsın (4x 8x arasında pek bir fark yok)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hehe bi kara verin birisi ekran kartı kesin çalışmaz diyor diğeri kesin çalışır diyor kafam karıştı :-P bu sırada çok saolun arkadaşlar yardımlarınız için[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ikiside çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 peki hızını nasıl etkiler ekran kartının çok fark olurmu alacağım ati 256 mb bi ekran kartıda...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 arkadaşımla bende winfast fx5900xt var onun board 4x ve 3dmark 2001de 11bin küsür aldı cpu p4 2.2--benim board 8x cpu 2.6 ben 13bin küsür aldım artık sen kendin yorumla =) ama ben olsam kendime yeni bir board alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar