cold_fire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yawf arkadaşlar bzm clanın bufferında yeni bi skill acılmış.cure curse die bişey.dangalak bilmio nedir bu.(eheheh bise soruyo sanki biz mageler bilios :D ) dersenizki bize ne sizin clanın bufferından bişey diemem ama yardımlarınız bu sefer benim için diil onun için :rock:
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 lanet buyusuyle ilgili bi şey yemişse adamın ustunde kı curse yani lanet i kaldırıyo[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben Diez'de Emperor Clannında Priestim [Lady_SlY] Harpy'de Felan weya SuperNova,Frostnova vs... Yani Adamın healdekı ıbresı kırmızı deılde baska bısey olursa o zaman kullan Ulan Bi {Bokuda} kendınız Bulan ....... :)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Lady_SIY senmisin ? zZzZ[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
rogue_rebel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben :P Adam daha nasıl belli etsin.:D (kendimi tutamadım atladım :) )
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Öne çıkan mesajlar