lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben php ile bir uyelik sistemi yaptim. Uye olmak isteyen formu dolduruyor. Yaptigim sistem kullanicinin formda yazdigi mail adresine otomatik bir link gonderiyor. Kullanici bu linke tikladiginda database'deki aktiv bolumu 0 dan 1 e degisiyor. 1 oluncada siteye giris yapabiliyor. Buraya kadar hepsini yaptim. Ama bir sey daha istiyorum kullanici mailine gonderilen linke 2 gun icerisinde tiklamazsa database'e eklenen bilgilerin tamamen silinmesini istiyorum. Bunu nasil yapabilirim ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tablona bi alan daha ekle kayıttarihi diye timestamp olabilir formatı kayıt olurken $bugun = floor(time()/86400); bu sana gün sayısı verir diye belirt scriptinin basında eklerken $bugun seklinde ekle dbye activation isleminde @mysql_query("DELETE FROM tablo WHERE ($bugun - kayıttarihi ) > 1"); gibi bi query kullanabilirsin [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 21 Ocak 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 arthur'un dediği gibi yapabilirsin. amaç kayıt anında tarihi almak. aktivasyon anında o tarihle karşılaştırmak. aradaki fark < 2 gün ise aktive et, değilse etme ve temp kaydı sil.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Ocak 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar