Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yavrularım acilen bir gitar almam icap ediyor.Ama oldukça dandik bir gitar alacağım (çok acele durumum) Şöyle 100 150 dolarlık bir gitar almayı düşünüyorum (elektro) Bana dandik gitarlar için de 100-150 dolara alabileceğim en az dandik gitarı söyleyebilirseniz size çok minnettar kalırım. Not:Lütfen "biraz daha para biriktir" veya "o kadar dandik gitarı ne yapacaksın" gibi bir cevap vermeyiniz.Çünkü durumumu açıkladım.Sadece en az dandik gitarı bana söylemenizi istiyorum. Dandik gitar kullanan arkadaşlar.. Sözüm size,siz cevap verirseniz daha daha mutlu olurum Hepinize sevgilerimi sunuyorum.[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com [Bu mesaj Guzin_Abla tarafından 21 Ocak 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 O paraya en güzel ikinci el bi Cort X-2 alırsın tahminim. yad benim gitarı satıyım modifiyeli fender squier strat bembeyaz bi gitar. 150$ istiyorum kargoyuda üstlenirim :) telleride dün değiştirdim falan filan. http://www.turkrock.com/ftopic12967.html ilgilenirsen şurda her türlü bilgi var ordaki fiyatlara falan bakma fiyat üstte. orda 160$ falan demiştimde[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sevgili yavrum, Ben elektro gitardan anlayan bir insan değilim.Onun için 2. el almaya pek sıcak bakmıyorum.[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com [Bu mesaj Guzin_Abla tarafından 21 Ocak 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sevgili Güzin ablacım, o fiyata alsan alsan extreme yok vivace yok prince gibi odundan farkı olmayan bir takım gitarlar alırsın birinci el. o yüzden bu fikrin üzerinde bi kez daha düşünmeye davet edip hörmetlerimi sunuyorum. sevgiler saygılar[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sevgili çocuğum, Gerçekten gitardan anlamıyorum.İlerde içimde kalacağına bir kalas alırım hiç değilse 0 bir kalas olur.İlerde sorun çıktığı zaman 2. el olması maksadıyla kafamı duvarlarda paralamak istemiyorum. ayrıca sanırım gitarının volume şeysinde bir sorun varmış.O biraz itici geldi bana =) Onu yaptırıp piyasaya verseydin daha iyi bir sonuç alabilirdin bence.[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 vallahi ben kefilim predatorun gitarına cillop gibi gitar..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Predator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ha belirtiyim volüm şeysini yaptırdım :) bişeyi yok taş gibi alet bide sap ayarı yapıldımı biticek derdi[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 1. el odun alcagina bu işten anlayan biriyle 2. el al. bence yani...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sevgli ablacım sana gore o gitar cilloptur kaçırma derim cort x 2 gir siteye istersen bak gitara[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hangi gitar bu ?? x2 olan[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 classic yeter sana[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oldu cnm[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Müzik bölümümüz varken neden konu dışı?
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 O_o[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben de şiddetle 2. eli tavsiye ediyorum. Çünkü bir Şahin'i 1.el almak var, bir de Peugeot'u ikinci el almak var. Ama illa ki 1.el diyorsanız ancak Skylark ve Aria var. Aria tavsiye olunur. Biraz daha, ama azıcık daha fazla para bayansan Ibanez GB serisi, Cort'un düşük modelleri bulunabilir. Ayrıca bilgi olsun diye söylüyorum, aşağıdaki gitarı bulabilirseniz ÜRETİCİ TARAFINDAN TAVSİYE EDİLEN satış fiyatı 200dolar'ın altında. Fender Japan Stratocaster Beginner Yamaha G-start serisi Greco serisiz Killer'den bazı seriler Ama Türkiye'de hiç görmedim.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Peki Ankara'da 2. el gitar nerden bakılır ??[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Predator Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yamaha Türkiyede var. Başlangıç setlerine yönelebilirsin Güzin Abla. Veyahut Cort X2 modelini peşin alırsan güzel bi indirimle 150-200$ civarı alırsın iyi gitardır[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 washburn wr 154 üm var 200 doalra bırakabilrim sana kıyak abla ;) ama istanbuldayım o var :)
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Starter paketinin güzel yanı, paketli olması! Ucuz gitarlar ya hoyrat kullanılıyor satıcı tarafından, yada amfiyi denerken her önüne gelenin eline veriliyor. Ama paketli olunca böyle derdiniz olmuyor.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 starter paket arayayım o zaman ben =)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 washburn u al bence 50 dolar daa ver[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: kturumtay, 21 Ocak 2005 21:52 tarihinde demiş ki: washburn u al bence 50 dolar daa ver bu secenek daha iyi bence[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Artık ilerde alacağım gitarları 2. el alabilecek seviyeye gelene kadar en başta aldığım 1. el dandik gitarla idare edeceğim.İlginize teşekkür ederim. Eee hangi dandik gitarı alayım =)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oke dandık gıtar hmm aria vic yaw git adama de 100dolarlık gıtar ver de o dandık bi gitar verir işte [Bu mesaj kturumtay tarafından 21 Ocak 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 çok pişman olursun sonra dandik giştarlar harbi dandik ötesi olur madem okadar dandik alacan 2.el al yani aynı paraya ya yazıktır günahtır 100 dolar az para değil
Öne çıkan mesajlar