photographer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 2 sene önce 2 sene taahhütlü sözleşme yaptım SO fiber ile. 2 senenin dolmasına 4 ay kaldı. Taşınma gibi zaruri bir ihtiyacım doğdu, fakat taşınacağım yerde Fiber alt yapısı yok. SO bana yalın internet verebileceğini ancak bunun için taahhüdü yine baştan başlatacağını 2 sene süreceğini belirtti. Cayma bedeli 700TL Geri kalan ayları ödeme 400 TL SO’ya sağladığı müşteri memnuniyeti için istediğin kadar küfür etme bedeli paha biçilemez. Ulan bari 4 ay için Adsl bağlasalardı da bir şeye benzeseydi yada taahhütsüz adsl bağlasalardı Böyle saçma uygulama mı olur? Var mı böyle bir durumdan kurtulabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Taahut verdigin icin 4 ay girecek sana zaten her turlu. Eger anlasmaya yanasmıyorlarsa ttnet baglat hemen. SO taahutun bitince iptal ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bırak 4 ay daha bağlı kalsın, daha ucuza kapatırsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 /edit furyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 adamın gidiceği yerde fiber yok ve bıraktığı içinde cayma bedeli çakıyolar. adam superonline dan çıkmıcam diyo ama cayma bedeli yansıtıyolar. gavat olm hepsi gavat bunların. direk maltepedeki superonline ın ana merkezine git ana avrat kitap söv yani böyle bişey yaparlarsa. edit: bi dakka lan yeni bi yere taşındıgında fiber olmamasına rağmen sana ne üzerinden taahütü resetlettiricekler onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Bu arada taahut zorunlu olarak yapamazlar. Taahutsuz uyelik alabilmen gerekir. Fiyatları biraz daha pahalı yapıyorlar tabi. Biraz daha zorlarsan ikna edersin. Bu devirde pazarlık yapmayan kurum kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Adsl üzerinden taahhüt çakmak istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 taşındıgın için orda fiber yoksa sözleşmen fes oluyor, arkadasım aynı durumu yasadı ve en son ceo'ya mail attı direk ertesi gün sorunu çözüldü. uygun dille ceo' ya anlat derdini çözdürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 şikayet vara aç konu güzelce ballandıra ballandıra şikayet et, muhtemelen çözerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Zikko said: taşındıgın için orda fiber yoksa sözleşmen fes oluyor, arkadasım aynı durumu yasadı ve en son ceo'ya mail attı direk ertesi gün sorunu çözüldü. uygun dille ceo' ya anlat derdini çözdürür. aynı durum benim de başıma gelcek iyiki ceo arkadaşımın arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Laorx said: bırak 4 ay daha bağlı kalsın, daha ucuza kapatırsın gibi. Aynen onu diyecektim bende gerçi fiber yoksa dönüp dolaşıp ADSL alacaksan neden gene Superonline düşünmüyorsun ki? TTNET Fiber falan deme onlar olan altyapıyı eve gelip bağlamaya acizler ben Göztepe Şubesi'nde yaşadım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar