Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu monitorden aldim yaklasik 2 ay once 1280 cozunurlukte kullaniyorum kendi driverlari yuklu monitorun refresh rate 60 gosteriyo maks 800x600 da bile 60 gosteriyo monitorun ozelliklerine baktim 1280 de 85 yaziyo bu xp nin refresh rate olayi yuzundenmi hani nvidiada falan oluyodu yoksa monitorun driverlarindan falanmi yada ba$ka bir$eymi fikri olan varmi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ekran kartı driver ından olabilirmiş gibi geliyor bana... bu arada alakasız olacak ama monitörden memnunmusun titreme bulanıklık renk solgunluğu ölü renkler gibi sorunlar var mı hiç[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aldigim en iyi montior hic bir yanli$ini gormedim =p cok ho$uma gitti $ahsen[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bence xp'den kaynaklı bir sorun. Aşağıdaki link yardımcı olacaktır umarım. http://www.oynasana.com/forum/g2515482#go[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bende de 60. Bugune kadar dikkatimi cekmemisti, Google'da soyle bir baktim ve ogrendim ki DVI arabiriminin getirdigi bir kisitlamaymis bu. http://reviews.cnet.com/4852-3174_7-30547512.html?ob=1[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben dvi kullanmiyorum ama ? hatta benimkinde dvi cikisi yok yani[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 dvi çıkışlar fix 60 refresh verir ... diğer soketi kullanacaksın[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar