tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 pirvan benim yazdıklarımım yanlış mı görüyosun anlamadım. senin verdiğin surelerle benimkiler aynı :D verdiğimiz URL lerde aynı. bi dengesizlik var bu işte ben anlamadım[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu arada hacc ve hac suresi olayı kafamı kartştırdı. giyanet.gov.tr nin bazı bölümleri hacc bazı bölümlkeri hac olarak almış.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eehueh enteresan :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eheh noluo burda :) Goruyorumki tunch yine kuran mealinden copy paste yapmış pirvanda tunchun karşısında. heheyt :) insan beni bekler ya.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 21 Ocak 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sen ne diyon kaç saattir uğraşıyorum diğer taraftan telif izni için. allahtan artık tanıyolarda sorun kalmadı arada :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: tunch, 21 Ocak 2005 21:04 tarihinde demiş ki: pirvan benim yazdıklarımım yanlış mı görüyosun anlamadım. senin verdiğin surelerle benimkiler aynı :D verdiğimiz URL lerde aynı. bi dengesizlik var bu işte ben anlamadım *** said: Diyanet:www.diyanet.gov.tr/kuran/meal.asp?page_id=335 34. Her ümmet için, Allah’ın kendilerine rızık olarak verdiği hayvanlar üzerine ismini ansınlar diye kurban kesmeyi meşru kıldık. İşte sizin ilahınız bir tek ilahtır. Şu halde yalnız ona teslim olun. Alçak gönüllüleri müjdele! Sen:Hacc Suresi 34. Ayet: Her ümmet için Allah'ın kendierine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanların üzerine (Allah'ın) adını ansınlar diye bir mabed yapmışızdır. Hepinizin tanrısı bir tek tanrıdır; onun için yalnız O'na teslim olan müslümanlar olun. İtaat eden alçak gönüllü kimseleri müjdele! Bu mealdeki yorum farklılığını göremiyor musun? said: Diyanet: www.diyanet.gov.tr/kuran/meal.asp?page_id=334 28. Gelsinler ki, kendilerine ait bir takım menfaatlere şahit olsunlar ve Allah'ın kendilerine rızık olarak verdiği (kurbanlık) hayvanlar üzerine belli günlerde5 (onları kurban ederken) Allah'ın adını ansınlar. Artık onlardan siz de yiyin, yoksula fakire de yedirin. Sen:Hacc Suresi 28. Ayet: Kendilerine ait bir takım menfaatlara şahit olsunlar; Allah'ın kendilerine rızık olarak verdiği hayvanları kurban ederken Allah'ın adını ansınlar; siz de onlardan yiyin, yoksulu ve fakiri doyurun. Ya da bu mealdeki? Birbiriyle pek alakasız, hele Yaşar Nuri'ninkilerle aşırı alakasız. Yani bunlar diyanet işlerinin metinleri değil. Ayrıca diyanet in sitesinde HACC diye aratında alakalı hiçbirşey çıkmıyor url:http://www.diyanet.gov.tr/kuran/result.asp?ayet=Hacc&Submit.x=0&Submit.y=0[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar